Inbjudan till studentfest

Idag vill jag visa ett litet gäng med inbjudningar till dotterns studentfest. När man behöver skapa många kort med samma tema är shoppens färdiga kit med kort och kuvert perfekta för att spara tid.

För att inte bli utråkad så har jag varierat varje kort med olika dekor. Som grund till alla kort har jag embossat Faded Jeans från Tim Holtz. Det riktigt fiffiga med dessa cardstock från TH är att de innehåller en ljusare kärna. Genom att använda embossfolder och därefter sandpappra på ytan så får man fram fina mönster och skiftningar. Dessutom matchar arken perfekt till distress ink i samma nyanser som arken. Till dessa kort har jag använt en embossfolder från privata gömmor, men i shoppen finns en liknande.

Det här kortet har jag dekorerat med en bit från arket Sjung Om Studenten, den underbara dien Bench Wood, vitt satinband, vita och röda pappersrosorrhinestones och björklöv.

Jag kan helt enkelt inte låta bli att visa en close up på shoppens sötaste trädekoration. =)

Sommarsolen fixar man enkelt med en cirkelstans och ett par smala remsor av gyllengul cardstock. Ögonen finns också i shoppen.

Staketet är skapat med TH-dien On The Fence och den söta sköldpaddan får symbolisera en lat sommar. 🙂

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Inbjudan till studentfest”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Åååå, vilka tjusiga inbjudnngskort och så kul att de är olika dessutom, det blir mera personligt då. Jättefint gjorda!
  Kram
  Rosemarie

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Tack snälla du, kul att du gillar dem! Jaa, mer personligt och även lite roligare att göra många i samma stil när man varierar sig =)

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *