Idag är du stark!

Hallå där!
Idag ska jag visa er ett ”  Idag är jag stark” kort.Man måste ju inte alltid bara skicka kort när någon fyller år, får barn eller gifter sig tycker jag.Ibland kan man oxå skicka ett kort som ett bevis för att man tänker på någon eller bara för att.
Jag har ett vanligt vitt cardstock som bas på kortet och på detta har jag satt på ett papper som heter lightblue hearts väldigt gulligt papper.
Jag tog ett hjärtformat tårtpapper som jag duttade lite walnut stain på runt kanterna, satte fast detta och ovanför detta satte jag min bild som jag målat på en magnoliastämpel.Jag har målat stämpeln med distress markers pennorna.

Jag stämplade skylten ”idag är jag stark” med en clearstamp, just denna finns inte i butiken men det finns många andra från samma tillverkare som man kan använda till sina kort. Jag har satt fast texten med 3D kuddar för att få det lite upphöjt.

Under bilden har jag oxå satt fast ett fint vitt rosband.
Självklart har jag även använt mig av lite blommor på kortet. 2 stora gammelrosa/vinröda rosor,( dessa hittar jag inte just nu men HÄR har ni något liknande! ) små blå rosor och några tvåfärgade rosor. Jag har även använt mig av några gröna löv. Under den ena stora rosen har jag oxå satt fast en ljusbrun platt blomma från Reprint.

Ni hittar även några vita halvpärlor på kortet och lite fjärillar här och där som jag stansat ut med en MS punch.

Ha en fin söndag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Idag är du stark!”

 1. Profilbild för Maria
  Maria

  Makalöst fin färgläggning Malin!
  Jättefint kort och härliga vårfärger.
  Kram Maria

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Mycket tjusigt! Ett riktigt må-bra-kort!

 3. Profilbild för Pysselfröken
  Pysselfröken

  Supersött kort! Din färgläggning är toppen. Och visst är det roligare att få ett kort bara så där. Överraskningar gör de flesta glada.
  Ha en fin dag!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *