Höstkort med blommor scrapbookingkort

Här kommer ytterligare ett litet kort som kanske kan inspirera någon till att prova på att arbeta med en  ny teknik som man aldrig testat förut.

Det här kortet har ingen riktig rubrik ännu, det tänkte jag att man kan bestämma när man vet till vem (och vad) man ska ge kortet.

Som vanligt har jag en vit kartong som bas att utgå ifrån. Jag har svårt att släppa just kartongen för korten får en sådan bra stadga av den tycker jag.

Hittade ett ”gammalt” papper bland gömmorna som jag tyckte passade bra till den gröna cardstocken. Pricken över i:t blev Kort & Godt´s Fryd ”Oliven”. Stämpeln som jag använt hade jag sedan tidigare. Den vackra blomman hade jag turen  att vinna på vår senaste scrapmara här i Hudik, det är ”Prima Flowers” från Prima Marketing. Bladen hade jag också sedan tidigare. Har sett här i bloggen att man kan klippa ut fjärilar från Pink Pasleys Butterfly Garden ”Butterfly Wings” så det tipset ”snodde” jag! I hörnen har jag lagt halvpärlor som  är gjorda med Paper Pen. Som vanligt lade jag på lite favoritstickles, ”platinum”efter kanten för att ”lyfta” kortet!

Insidan prydde jag med ett fantastisk vackert vintagepapper, jag är väldigt osäker på märket men någonting säger mej att det är Tim Holtz?

Jag ville inte förstöra papperet med en massa utsmyckningar utan jag tog lite guldfärgat Perfect Pearls och gjorde ett hjärta i mitten.

Den högra sidan har jag lämnat blank för att så småningom skriva in en hälsning till den som kommer att få kortet. En liten ”swirl” från Tim Holtz  som jag 3D-lackade och några chocolate pearlsfick pryda sidan. Och min vana trogen, några drag med sticklesflaskan vilket fick avsluta kortet.

Nästa gång tänker jag scrappa ett foto. Känner att jag mer och mer går mot att göra kort just nu, så då ska jag bryta mösntret.

I morgon åker vi ett gäng här i från Hudik ner till Gävle på Scrap-Mässa! YEEES, vad spännande…..och dyrt…..men det är det värt!

Kram på Er

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *