Höstig LO

Hejsan!

Något jag länge har velat prova är att göra egna bakgrunder till layouter. Så en dag plockade jag fram ett vitt akvarellpapper och de olika typer av färger som jag har och satte igång med ett försök. Resultatet blev en höstig LO:

Akvarellpappret skar till en fyrkant och så grundmålade jag hela arket med Distress Stain – Antique linen. När färgen torkat satte jag igång att färga in pappret med hjälp av en Ink blending tool och distressdynorna Vintage Photo samt Walnut Stain. Tog sedan en bit bubbelplast och använde den som stämpel över hela bakgrunden tillsammans med en textstämpel. Slutligen sprayade jag med lite grön glimmermist.

Det grönare pappret gjorde jag på samma sätt, men här tog jag också ett par droppar av refillfärgen Peeled paint, blandade med lite vatten och målade med en pensel över hela pappret och torkade av den överflödiga färgen med hushållspapper.

Dekorerade LO:n med Höstpyssel, wellpapp, en bit läderband och så text som jag gjort med diesen Vintage Market från Sizzix.

Det här var enormt kul att göra så det kommer helt klart att bli flera egna bakgrunder. 🙂

Ha en härlig lördag!!!

Kram


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Höstig LO”

 1. Profilbild för Inga
  Inga

  Sååå fint, ska testas…gillar höstfärger!
  Kram Inga

 2. Profilbild för Ulrika
  Ulrika

  Vad snyggt det blev!! Underbara färger!
  Tack för tipset!

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Helt underbar LO och urläckert med dina egenhändigt tillverkade bakgrundspapper! Detta är du ju en riktig mästare på (som allt du tar dig för), jag ser fram emot mera sånt från dig! En explosion av höstiga färger och fotot är så fint!

  Ha en fin dag!

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *