Höstkrukor med vår nya MTN Waterbased Sprayfärg

Hej på er!

Jag älskar att pynta vårt hem utifrån årstiderna och hösten är absolut inget undantag. Jag hade börjat tröttna lite på krukorna vi har inne i badrummet som alltid har varit i orginalfärgen, zink.

Jag hade börjat fundera på hur jag skulle kunna göra om dem när vi fick möjlighet att testa de vattenbaserade sprayfärgerna från MTN. Jag visste på en gång att jag ville arbeta med höstfärger!

Jag började med att leta upp en bild på ett lönnlöv på datorn som jag ritade av så likt jag kunde på ett kopieringspapper. Därefter klippte jag ut det och använde som mall till två till löv.

Första omgången jag sprayade krukorna så gjorde jag det inne i mitt hobbyrum, det var inte så lyckat eftersom det angränsar till vårt sovrum. Själv kände jag ingen doft men min sambo märkte det på en gång. Efter en snabb vädring så var doften genast borta. Så glöm inte att ventilera när ni sprayar!

Jag sprayade på brun och orange i omgångar lite snett uppifrån och ner.

De tre löv mallarna jag gjort satte jag sedan fast på mina krukor med gluedots som jag gjort med Aleene’s tack-it over & over. Hur du gör dem finns det en bra video på här.

Sedan sprayade jag över krukorna med svart. Jag var inte ute efter ett skarpt och perfekt resultat utan jag lät den undre färgen synas igenom på några ställen.  Det blev verkligen toppen!

Ta väl hand om varandra!

Kramar DT-Nettan

Materiallista:

Krukor jag hade hemma

Montana sprayfärg – MTN Waterbased – Azo Orange, Raw Umber och Carbon black 

Aleene’s tack-it Over & over


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *