Hög stövel Scrapbookingkort

Först tänkte jag döpa mitt alster till ”På resande fot”, men ångrade mig när jag tänkte på hur det skulle vara att vandra längre sträckor med höga stövlar och decimeterhöga klackar. Såg framför mig både skavsår och vrickade fötter och suddade den tänkta titeln. Hur som helst har jag skapat ett stövelkort med underbara Bo Bunny:s ”Weekend Market, Rulers”:

Basen är tjock och stadig cardstock med läckert metallskimmer; Metallic ”Golden”. Designarket ”Rulers” har fått kanterna rivna och sotade med distress ink ”Black Soot”.

Vid stövelskaftet har jag klippt ur en kil och bekantat mig med en ny, ovärdelig vän i min pysselverkstad, nämligen öljettverktyget ”Crop-a-dile” från We Are Memory Keepers. Genom hålen har jag trätt ett smalt, svart satinband.

Verktyget gjorde det så enkelt och roligt att sätta öljetter! Finns en viss risk att jag kommer att göra öljettförsedda hål i varje alster jag skapar framöver 😀

Nu till det absolut roligaste göromålet för en scrapsalig pysslare – dekorationerna. De bruna blommorna i olika nyanser kommer från Prima och heter Bristo Blooms Silk Flowers ”Woodstock”. De vilar på YouDo:s ”Lovely Lace” i creme. En liten Gillian Brown i färgen Cider från Prima smög jag också in. Under alltsammans har jag fäst löv från Prima ”Splendor Cinnamon”. Här och var skymtar guldfärgade Pearls.

För att få ytterligare effekter på stöveln har jag stansat ut swirlar och på insidan har jag fäst något att skriva hälsning på. Till det har jag använt spellbindern ”Fleur de Lis Squares”. Dien till fjärilen och swirlen med löv kommer från min egen pysselverkstad, men i butiken finns många liknande dies att välja bland.

I kilen på stövelskaftet sticker ett tårtpapper fram för att matcha och fånga upp spetsblommorna längre ned. På swirlen, längst upp på stöveln, sitter en metalldekoration från Tim Holtz, ”Sprocket Gears”.

I eftermiddag är jag tillbaka igen, men då kommer jag att visa en ”vild LO”. Varmt välkomna åter!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

10 svar till ”Hög stövel Scrapbookingkort”

 1. Profilbild för linda
  linda

  Vilket fint jobb, kanonsnygg stövel, jag införskaffade mig oxå en crop-a-dile för ett tag sedan och är helt förälskad, vad smidigt det vara att använda den! Ha en superfin dag nu och ser fram mot kvällens vilding 😉 Kram på dig

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack Linda, så snällt sagt! =D Jaa, den är toppen! Jag hade aldrig tidigare satt öljetter eftersom det verkade så tjorvigt, men nu ska här ”öljetteras”, överallt, hela tiden!

   Kramar

 2. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Du är så cool, Kristina!! Vilken fantastisk stövel! Vad är det för swirl dies med blad som sticker ut ovanför klacken? Den var jättevacker!!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack, kära DT-mamman! =)
   Swirlen heter ”Fanciful Flourish” och det är en Cherry Lynn-die. Mmm, den är vacker och särskilt fin blev den ju att stansa i den läckra metalliska cardstocken från butiken =)

   Kramar

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Wow, det var en sanslöst vacker stövel! Massor med läckra detaljer och så vackra färger.
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack snälla du! =D Roligt att du gillar min stövel!!

   Kramar

 4. Profilbild för Päivi
  Päivi

  Wow!!!! Helt fantastisk stövel!!! Verkligen snygg!!!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar så mycket! =D

 5. Profilbild för Anna
  Anna

  Gud vilket läckert alster!!!! Helt underbar! Färgerna och alla detaljer. Även jag har funderat länge på om man ska skaffa en sån där, crop-a-dile….nu känner jag ännu mer att jag kanske måste 🙂
  Kramis

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack för din värmande kommentar!

   Jaa, den är toppen Crop-A-Dile, det tar inte många minuter att fixa snygga hål med det verktyget.

   Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *