Sötnos – En baby albumlayout

Ibland har man lite för bråttom. Jag har oxå gjort 2 bröllopsserier men jag lyckades lämna dem till butiken utan att fota dem. Tur att man inte har så långt dit så jag får väl göra ett stopp där senare i veckan och fota  så får jag  blogga det nästa vecka istället.  Jag får väl bjuda på en LO stället då. Dessa underbara papperna frånScrapbooking papperär den finaste babyserien jag stött på.

För en gångs skull har jag använt CS som bakgrund och dessutom 2 st. Jag tyckte de var lite ”snälla” så jag var bara tvungen att kladda lite. ( Mist och distress stain). Bakom fotot har jag en journalingruta från ljuva Prima. Hjärtstämplen är en gammal Magnoliastämpel från mina egna gömmor och den har jag snabbmålat med distress marker. Me like.

Massor med bling och rosor det gillar jag. Rosorna har jag dekorerat med glitterlim. Enkelt och det blir så fint, det där lilla extra. En liten söt charm fick jag oxå med. En fin spets hade jag oxå plats till, just denna är nog slut i butiken men det finns så många andra fina att välja på.

Fjärilarna är klippta ur det mönstrade pappret. Jag gillar att klippa ut detaljer. Jag tycker det är så rogivande att sitta och klippa även om inte mina glasögon tycker det längre. Fjärilarna har fått lite paper pen på kroppen bara för att jag ville prova den och den var superbra. Plupparna blev perfekt runda med en gång.

Tack för idag och vi ses väl nästa vecka igen.

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Sötnos – En baby albumlayout”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Jättefin och detaljrik LO! De urklippta fjärilarna är en riktigt läcker detalj och du har jobbat på bakgrunden så fint med distresser och mist! Håller med dig om Graphic 45:s babyserie, så ljuvligt fin!

  Tack för inspirationen, ha en riktig kanondag!!

 2. Profilbild för eva
  eva

  Hej!
  Jättefin lo, fina färger.
  ha en bra dag
  hälsningar eva

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Åå, en så ljuvlig LO. Så fin du har arrangerat alla blommor och fjärilar och det ”trasiga” staketet är ju hur mysig som helst.
  Ha det så gott!
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *