Hjärtliga gratulationer!

Hej på er.
Idag kommer det ett litet kort igen och detta kortet kan man ju använda till annat än bara födelsedagskort när man skrivit hjärtliga gratulationer på.Det kan ju vara till några som tex förlovat sig, talat om att de ska ha barn eller nåt annat som man vill uppmärksamma och fira!
Grunden är vit cardstock och det mönstrade papperet kommer från Maja Design scrapbooking papper och heter ”Syrenen blommar”. Även lite mörklila cardstock har jag använt mig av.
Bilden kommer från ett pappersark som heter ” Boys ” ett ark med hela 9 fina vintage bilder. Vintage arken finns i flera olika motiv!

Jag har stämplat med en textstämpel, hjärtliga gartulationer som jag hade i mina egna gömmor men jag har sen dekorerat hörnen med varsin liten rhinestones i färgen chocolate pearls. Denna färg på rhinestones passar väldigt fint ihop med Glitterlim Platinum.

Jag har dekorerat med en del blommor. den ena tygblomman nere i hörnet kommer från Prima och heter Madeline. Blomman är lite brunare i verkligheten än vad jag fått till när jag fotat mitt kort, mer som färgern  är på produktbeskrivningen! Blir lite konstigt när man fotar ibland. flera olika dekorationsblommor och den sista blomman, kvistar, punchinella, wellpapp, utstansade fjärillar och clockstämpeln kommer från egna gömmor.

Jag har även använt mig av små hjärtan pearls som har blivit något av en favorit här hos mig, de är så himla fina.Samt en supersöt charm fjärill som jag klisrat på. Finna massor av härliga charms att välja på inne hos Kristinas!
Innuti håller jag det enkelt som valigt.Självklart har jag på alla sidor på kortet använt mig av lite stickles så kortet får detta härliga glittrande.Färgen är såklart Glitterlim Platinum. 😉
Här är tanken att jag ska stämpla något bra text citat på vänster sida på den vita rektangeln som jag satt dit. Den vita till höger får man sen skriva något själv i.
Ha det så bra nu!
Här är det regn idag så det är riktigt innesittarväder!
( vilken tur för då slapp jag ju klippa gräset idag med 😉 )
Kram Dt-Malin

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Hjärtliga gratulationer!”

  1. Profilbild för Matilda
    Matilda

    Vilket gulligt litet par! Det är väldigt snyggt med glitterlimmade kanter, men vilket jobb!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *