Hjärtask med matchande tag

Hej på er allihop!

Hoppas ni har det bra. Själv längtar jag för fullt efter sol och vår, nu är jag rätt less på vinter och slask. I väntan på våren altrade jag en hjärtask med matchande tag som en kollega ska få på sin födelsedag.

Jag grundade som vanligt med vit gesso och målade sedan asken med Eggshell white Plus color. Genom en stencil ifrån Stamperia duttade jag därefter på Antique gold både på locket och botten, jag drog också med en spatel ut guld färgen lite överallt. När det torkat började jag dekorera med Die cuts och blommor från Primas Golden desert serie. Jag höjde upp dekoren med överblivna kartongbitar för att skapa lite dimension. Avslutningsvis limmade jag dit halvpärlor från With love serien även den från Prima.

Tagen är limmad på en kartongbit för stabilitet. Här började jag med ett glittrigt cardstock från Bazzil som jag gjorde något större än kartongen för att kunna distressa kanterna. Även på tagen duttade jag på guldfärgen genom stencilen innan jag limmade på mönsterpapperet som är från Sleep & dream serien från Craft o Clock. Använde samma dekorationer på tagen som asken men här använde jag lite band också. Eftersom kollegan fyller år stämplade jag Grattis på födelsedagen på en bit vitt papper som jag sedan färgade in med Distress ink Vintage photo.

Ha det så gott och ta hand om varandra!

Kramar DT-Nettan

Materiallista:

Hjärtask

Vit gesso

Plus collor Eggshell white och Antique gold

Mixed media stencil Sir Vagabond – Geometry – från Stamperia

Die cuts Prima Golden desert

Blommor Prima Golden dessert

Halvpärlor Say it in crystals Prima With love

Cardstock Bazzil bling – Glass slipper

Band

Grattis stämpel från RoxStamps

Distress ink Vintage photo


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *