Hans och Hennes med Maja Design

Hej på er!

Hoppas veckan varit bra och att solen lyser starkt på er. Denna vecka har jag kommit tillbaka till verkligheten efter 4 veckors semester och jag kände direkt att det samtidigt sög i pysseltarmen.

Idag tänkte jag visa er 2 kort som jag har gjort med papper från Maja Design, ett till henne och ett till honom i från serien Denim & girls och Denim & friends.

Först skulle jag bara göra ett kort till en tjej men sedan så tänkte jag att ska jag göra ett matchande kort till en kille också när dom 2 serierna går hand i hand med varandra.

Till det kvinnliga kortet har jag använt vitt cardstock som kortstomme och sedan fortsatt med ett rosa monokromt papper från Majas papper. Som mönstrade dekorationspapper har jag använt Denim & Girls -Roses, Snapshots- Girls in Jeans och även en bit från Loose fit. Jag har rivit papprets kanter och färgat in dom så att det ska se lite mer slitet ut och så har jag dekorerat med blommor och en stämpel från Kristinas.

Sedan har vi då det manliga kortet och där tycker jag alltid att det är en utmaning just för att man inte kan blinga till det lika mycket. Men så hittade jag en dekorations dragkedja i mina gömmor hemma och tänkte att jag kan göra kortet som en tröja eller skjorta. Det blev ingen kortvikning som en skjorta utan basen som är vitt CS är ett 15×15 kort och så har jag bara delat mitt mönstrade papper Denim & Girls Loose Fit på mitten och vikt ner sidorna så att det ser ut som en krage.


Jag har stansat ut stjärnor för att dekorera lite och även använt mig utan nederdelen av det mönstrade pappret och klippt ut order amazing.

Jag har även gjort en tag som man kan stoppa ner på insidan av skjortan och där har jag satt ett klippark från Denim & friends och sedan skrivit grattis med svarta bokstavs stickers.

Detta var allt från mig för idag, men om 2 veckor är jag tillbaka och tänkte tipsa om ett annat lite projekt till dom som ska börja skolan igen.

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *