Här kommer JAG!

Hur ofta scrappar ni foton av er själva?
Allt för sällan kanske? Jo, det blir lätt så…
Men jag har bestämt mig för att jag också ska hamna på en del av de layouter jag gör. Även om det är jag som håller i kameran jämt och ständigt i vår familj.
Här kommer den senaste i raden av layouter om mig själv! 😉

Fotot är taget av någon av min söner. Jag tycker fotot blev lite kul eftersom det är taget helt spontant och med mig glatt (eller är det kanske ”fånigt”?) leende!
Jag gillar dessa papper som kommer från Ruby Rock It (bakgrundspappret) och FabScraps.

Som dekoration har jag använt ett spets, en stor rosa ros från min egen samling, tillsammans med några blomblad från en svart blomma. Jag har också duttat med två olika Paper Pens för att göra halvpärlor.

Bakom fotot ser ni också en bit mörkgrå cardstock från Reprint och en bit prickig washitejp. Just denna är min egen privata, men kolla alla dessa washitejper som Kristina har i butiken!

Jag hittade också två söta pärlhjärtan som jag fått av Kristina för länge sen. Men jag ser att de finns kvar i butiken, så passa på att köp på er några till vårens och sommarens bröllopskort t.ex.! Det är YouDo som gör dem.

Kanterna på papprena har jag skrapat och rivit med en Edge scraper. Därefter har jag chalkat kanterna med svart fluid chalk.

Tack för idag go’ vänner! Hoppas ni blev lite inspirerade!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *