Happy Birthday

Hej på er!
Hoppas ni har en alldeles underbar påsk, här har vi underbart väder och har varit lediga i flera dagar tillsammans, helt underbart får jag lov att säga.

Idag kommer jag visa ett litet sött grattiskort för er.
Jag har gjort det väldigt enkelt för jag gillar enkla kort när man använder sådana här färgsprakande papper med tecknade figurer på.
Jag har en kortbas av vitt cardstock, på detta har jag klippt ut en bit av ett supergulligt ugglepapper ( som jag förövrigt bara blev jättekär i när jag fick hem det!!) och klistrat på.Jag hade en liten spillbit hemma med ett papper med träd på som jag satte lite ovanpå detta i nederkanten, de finns tyvärr inte att köpa hos Kristinas men det underbara ugglepapperet hittar ni i butiken.

Över detta satte jag fast ett litet tårtpapper och i mitten stansade jag då ut från andra sidan av ugglepapperet en söt uggla som jag satte i mitten.Dekorerade med små söta löv och en rosa ros.

Sist men inte minst stämplade jag ett Happy Birthday med en gammal stämpel från Magnolia, denna finna inte heller i butik men det finns andra grattis stämplar att hitta HÄR.
Inuti kortet klippta jag bara ut en uggla som jag satte fast nere i högra hörnet, jag tycker liksom att det räcker med det och ändå blir det jättefint. Enkelt men fint!

Ha nu en fortsatt härlig påskledighet!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Happy Birthday”

 1. Profilbild för Eva Lundbladh
  Eva Lundbladh

  Jättegulligt. Älskar dessa ugglor.

 2. Profilbild för Maria
  Maria

  Verkligen sockersött kort. Jag älskar också dessa ugglor.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *