Handväskekort

Vad sägs om lite vintagetoner i blått och brunt? Till dagens inlägg har jag skapat ett kort som jag vikt som en handväska och klätt i FabScraps Blue Cathedral:

Väskan är vikt av kraftkartong som är perfekt när man behöver lite extra stadga. Jag har använt en bit som är 15×30,6 cm + handväskans lock som mäter 10×15 cm. Locket har jag fäst ihop med den långa biten och gjort en liten dragspelsvikning.

Väskans framsida har utrustats med ett fönster. Fönsterglas är skapat med en bit OH-plast som jag torr-embossat med embossfolder. Just denna finns inte längre i shoppen. Blommorna som skimrar i kopparfärg kommer från Prima Marketing och läckra fjädrar hittar ni också i shoppen. Små blå rosor och vita satinhjärtan skymtar också.

Väskans handtag är fästa med blombrads. Väskans lock stängs med ett brett satinband som jag trätt genom två hål. Nu tar vi en titt på insidan:

Textstämpeln och den utstansade ramen kommer från egna pysselgömmor. Texten är varm-embossad med VersaMark och glittrigt, brunt embosspulver.

Arket som jag klippt sax och symaskin från finns tyvärr inte längre i shoppen. Trådrullen är utstansad med en die från Tim Holtz och på den har jag fäst pärlband.

Pennan är en IKEA-penna som jag embossat med grovkornigt, guldfärgat pulver.

Tusen tack för titten, hoppas att ni får en fantastisk helg!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Handväskekort”

 1. Profilbild för Maria
  Maria

  Vilket vacker arbete 🙂

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack, så roligt att du gillar det! =D

 2. Profilbild för Susy
  Susy

  Men vilken underbart läcker handväska!

  KRAM SUSY

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket! =D

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *