Halloweenlyktor

Tänk att det redan är höstlov och på lördag är det Halloween. Förr när barnen var små tyckte jag det var roligt att halloweenpyssla och baka läskigt till Halloween men numera blir det mer höstligt pyssel.
Dessa servetter har jag använt till lyktorna. Börja med att dela servetten, den har tre lager och det är bara det översta du ska använda. Jag delade servetten på mitten och sedan den i sin tur på mitten då fick jag ut två motiv.
Pensla decoupagelack på lyktan tunt och fäst dit servetten, överlappa lite omlott i skarven och pensla lite decoupagelack så det fäster. Pensla sedan ett lager av samma decoupagelack ovanpå och en gång till när det torkat. Var försiktig eftersom servetten är skör.Ha det så bra!
Snart blir det juligt pyssel, bästa tiden på året.
kram Martina


Det här har jag använt:

Värmeljushållare

decoupagelim

Halloween servetter

Natursnöre svart 

Detta inlägg är publicerat under DIY, Halloween och Höst, Tekniker och Tutorials av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

elva + 7 =