Halloweenkort

Denna vecka kör vi med HALLOWEEN i bloggen. Superkul, jag älskar att scrappa halloween. Leka och busa, bara fantasin som sätter gränserna, eller hur? Jag har gjort en hög snabba kort som är bra om man ska skicka iväg en hög med inbjudningskort eller bara en liten hälsning snabbt och lätt. Alla korten har svart cardstock som bas och alla är dubbelvikna.

DSC_4422

De första korten är 4×4″ och man får ut 4 kort på ett cardstock. Det ena är klätt med grön cardstock. Jag klippte till en lugg på frihand, chalkade snabbt och klistrade på ett par ögon. Färdigt. Det andra en bit mönsterpapper, chalk, punchade en cirkel och satte på siffror. Dessa lackade jag med det absolute bästa crackle som finns. Rangers. Stora sprickor.

DSC_4423

Fler kort med ögon. Mumiekortet är bara rivna spillbitar av vit cardstock. Chalkade. Det gröna kortet är en bit grön cardstock som jag bara rev två flikar i och på med ögon. Supersnabbt.

DSC_4424

Nästa kort är lite större. Trick or treat är klippt från remsan som man skär bort. Så smidigt. Ett band fick dölja skarven mellan de olika mönsterpapperna. På det andra har jag en bild från ett mönsterpapper och det finaste halloweenpappret i år. Spetspapper. Underbart och funkar till annat än halloween. Enkelt dekorerat med en svart ros.

DSC_4426

Nästa kortpar är lite vuxnare. Samma underbara spetspapper från Echo Park. Dekorerade medflera olika dekorationsblommor.

DSC_4425

Sista kortet enkelt dekorerat med utstansade cirklar och dekorationer från pappret.

DSC_4427

Öppnar man det har jag gjort en liten ficka till en tag. Jag busade till det och formade den som en kista. Satte i en öljett och ett svart band. Klart.

DSC_4428

Vill man kan man ju printa ut inbjudan på datorn och klistra in i insidan på alla korten. Jag brukar ju inte göra så mycket kort men dessa nio gjorde jag en eftermiddag. Man behöver ju inte överdriva alltid med en massa dekos. Vill man bara få iväg lite snabba inbjudningar så gör man dem lite enklare.

Buuu

dt_jenni

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *