Halloween – kort och godisask

Hejsan!

Det börjar närma sig halloween med stormsteg nu. Du kanske karvar ut spökansikten i pumpor, klär ut barnen till zombies och låter dem gå från dörr till dörr och ropa ”Bus eller godis!”? Du kanske pyntar ditt hus med spindelväv och skelett, eller så kanske du nöjer dig med att krypa upp i soffhörnet och titta på skräckfilm? Oavsett om du gör något av detta eller inte är ju halloween en ypperlig förevändning att få pyssla och scrappa och alla sådana tillfällen bör tas tillvara anser jag. I shoppen hittar du härliga halloweenpapper och annat som man kommer i stämning av.

Jag har knåpat ihop ett kort och en godisask i färgkombinationen svart och orange. Jättebra att ha till hands om ett litet spöke kommer och knackar på dörren och ropar! Vill du också göra asken så hittar du min tutorial längre ner i inlägget.

Själva kortbasen är ett svart cardstock i formatet 210×148 mm, falsat på mitten till 105×148 mm. Den orange cardstocken heter Cool Cantaloupe och det mönstrade pappret är fram och baksidan på Authentiques Halloweenserie ”NightFall”.

Ramen är en clipboard die cuts som jag färgat svart med tuschpenna. Häxsiluetten har jag klippt ut från Pebbles Halloweenserie ”Spookyboo”. En svart rosett och några mörk orange enamel dots blev pricken över i.

Godissken med ett litet cirkelfönster är väldigt lätt att göra. Hittade flera olika på Pinterest när jag kikade där, men ville ha mina egna mått soch här är min tutorial, Klicka på bilderna så förstoras dem.


Materiallista

Papper Pebbles – SpookyBoo – Let’s Party

Papper Authentique – Night –Tree Branches

Slät Cardstock  – Svart

Cardstock – Cool Cantaloupe

Chipboard Die Cuts – Rektangulär Ram

Organzaband – svart

Pearls Echo Park – My Favorite Fall

Hårdfolie A4 Transparent

Aleene’s Always Ready Turbo Tacky Glue

 

Ur mina egna gömmor

2 olika cirkeldies (finns motsvarande här)

 

Önskar dig en härlig halloween med massor av pyssel.

Kram!
Rose

2 svar på ”Halloween – kort och godisask

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =