Halloween ask.

Hej på er!
Ja då va jag sist ut denna veckan med mitt lilla halloween alster till er.
Jag har ju inga halloweenpapper så jag har helt enkelt jobbat med olika färgade cardstock, stämlar och blommor ungefär. Nån liten dekoration som fanns i gömmorna men inte mycket mer.
Även om man inte har så himla mycket saker eller material så kan man faktiskt få ihop nåt riktigt bra!
halloween02

 

Det jag använt till detta alster är som ni ser är 2 svarta cardstock som bas som jag skapade en ask av. Sen målades gamla stämplar med distress markers pennorna.
Jag har ju mängder av gamla figur dies hemma från quickkutz som ni kom väl till pass. Använde dessa och stansade ut både pumpa, fladdermöss, spöken och stjärnor.
Färger på cardstock jag haft är: Svart, vitt, orange, gult, pyttelite lila, grönt och brunt.

Sen är det bara en mängd flera olika dekorationsblommor i färger som  jag tyckte passade, ta vad man har hemma helt enkelt i färger som passar, vad det är för blommor spelar inte så stor roll för mig.
halloween03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De enda i dekorationsväg som jag egentligen använde lite av var ett crispy band i vitt, för jag tyckte man tänkte lite spindelnät där, likaså ostduken som jag har under blommorna på locket och sedan alla flera olika dekorationsblommor då.
Diesen jag använt till själva skylten är från spellbinders och sedan har jag skrivit ut text med en dymo. Swirlen är en scrapbookingpapper.
halloween04 halloween05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en skön söndag!
Kram Dt-Malin
dt_malin2


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *