Hallå i stugorna!!

ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka internet här hemma.Jag har varit utan både internet, tv och telefon ända sen i lördags och ni kan ju bara gissa hur det har varit.Ärligt så fick jag nästan panik! Dels för jag måste betala räkningar via datorn, jag jobbar ju här osv osv så ni kan ju tänka er. Att dessutom sitta ensam en lördagkväll med dåligt väder och ingen tv eller dator..Vad gör man!!???

Nåja NU är allt som det ska vara igen och jag ska passa på att slänga in ett kort som jag gjort i förra veckan, ett bröllopskort som skulle gå i färgerna svart, vitt och rött….
Som ni förstår är basfärgerna på cardstocken då vitt, rött och svart. Till dessa färger la jag till silver, tyckte det passade så bra.Så jag harSilver Stickles glitterlim runt en del kanter samt att jag använt mig av ett SUPERFINT silverhjärta som ni hittar bland alla charms.
Superfina röda och vita rosor som går helt i kortets färger samt en hattnål i vitt.Tyckte den var så mycket bröllop!
Här ser ni igen det fina silverhjärtat som jag använt samt att jag använt vitt organsaband och band en liten rosett av.Tycker just organsabandet här andas bröllop, jag ville liksom ha kortet både lite tufft men ändå vackert bröllop.Vet inte om jag lyckades men det är ju alltid kul med utmaningar! Motivet är målat med distress inc.
Så har vi insidan.Ni får ursäkta att jag ”klippt bort ” alla namn osv dels så har brudparet inte gift sig ännu och dels vet jag inte om de som köpt kortet vill ha med sina namn här. I de svarta rutorna har jag klistrat in namnet på brudparet som jag stansat ut med röda bokstäver.Kanske om jag får lov senare så kan jag sätta ut en bild på det.
I den vita rutan har jag i alla fall använt mig av en superfin rubons som heter ”ronance” med en bröllopstext.Passade SÅ bra till bröllopskortet tyckte jag och köper man denna rubon så är det en hel hög med olika texter så det räcker till många kort!

Övriga papper och material kommer från egna gömmor.
Hoppas kortet har inspirerat er lite!

Nu åker jag iväg på några dagars semester med mina barn så nästa inlägg kommer nog inte från mig förrän om en vecka.
Ha det gott i solen!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Hallå i stugorna!!”

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Jättefint!

 2. Profilbild för Susy
  Susy

  Helt underbart vackert kort!

  KRAM SUSY

 3. Profilbild för Pysselpinglan
  Pysselpinglan

  Oj oj vilket superfint kort!! Måste fråga, de där vita bladen som ser utstansade ut har jag sett på flera ställen och skulle ju gärna införskaffa mig sådana, är det någon stans eller??

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tack tack.Bladen, eller grenen är en stans från Martha Stewart.
   Kram Malin

 4. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Oj oj oj så fint, Malin! Helt underbart!

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tack Kristina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *