Akvarellkritor – Layout med NeoColor

Denna veckan har jag gjort en egen bakgrund till min LO. Jag grundade med ett lager Gesso på ett vitt cardstock. När det torkat började det roliga, Neocolor2 akvarellkritor. De är vattenlösliga vaxkritor, hur roliga som helst. Man målar bara lite löst och lätt och sen löser man upp färgen med vatten och pensel. Hur enkelt som helst och eftersom man grundat med Gesso tål cardstocken betydligt mer vatten än annars. Lägg på mer färg efter hand och blanda gärna olika kulörer för att få liv i färgerna. De flyter ihop så fint. Jag har blått och turkost i min bakgrund. När jag känner mig nöjd låter jag det torka. Fram med Gesson igen och stämpla lite. Jag har använt mig av vanlig bubbelplast. Lego går osså utmärkt eller däcken på en leksaksbil. Bara fantasin sätter gränserna.

Det prickiga pappret är faktiskt en bit förpackning från en Primamask och molnen klippta från en spillbit. Har även stämplat lite med bubbelplasten runt fotona lite. Jag gjorde även lite egna blommor i farten och några färdigavita och röda pappersrosor. De gick så fint i färg med tyghjärtanen. Lite blandade band och rosetter passade ju osså bra till. Knappar är också en billig dekoration som alla har hemma. Lite olika bling till blommorna fick jag också med.

Denna LOen var väldigt rolig att göra och har ni chansen att prova kritorna så gör det.

Tack för denna veckan.

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Akvarellkritor – Layout med NeoColor”

  1. Profilbild för Ulrika Wandler
    Ulrika Wandler

    Wow!! Den här var underbar!! Vilka härliga färger, och vad fint du gjort bakgrunden!! Gillar allt, och tänker lifta den här vid tillfälle! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *