Gratulerar!

Hej på er!
Då var det ett tag sedan jag var här men nu är jag hemkommen från Mallorca igen och idag är det äntligen dax för mig att blogga igen!

Idag har jag gjort ett grattis kort till en liten kille….
Till detta kortet har jag använt mig av vitt, grönt, rött och lite svart cardstock.
Det mönstrade papperet kommer från Bo Bunny och heter On the go. Jag verkligen föll PLADASK för dessa tuffa papper! Dom är både tuffa,snygga och färglada, precis som man vill ha till en liten tuff kille tycker jag!
Papperen är 2-sidiga och jag har använd den sidan med mest bilder på till detta kortet.Och jag har faktiskt använt mig av endast ett papper där jag klippt och klistrat till hela kortet!

Bilden har jag målat med de nya Distress markers pennorna.Vill man att det ska gå lite fortare att m¨åla är dessa perfekta att använda MEN jag vill rekomendera er att använda dom på akvarellpapper!

2 små röda platta blommor ,en liten turkosaktig ros och en gul ros har fått bli dekorationerna på detta kortet då jag inte vill ha det FÖR pråligt när det är till en kille.
Innuti kortet har jag använt mig av samma papper där jag klippt ut bilder ifrån, diesen och stjärnan kommer från egna gömmor….
..och samma med baksidan! Helt klart favoritpapper hos mig och det finns flera olika i samma serie att köpa!

Ha nu en skön söndag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Gratulerar!”

  1. Profilbild för ScrapSalig
    ScrapSalig

    Läckert kort, jag blir alldeles glad när jag ser det, så många härliga färger och snygga detaljer! Hoppas att du hade en underbar resa och vistelse på Mallora!

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *