Grattiskort med hösttema

Hejsan!

Då va jag här igen med ännu ett litet onsdagsinlägg för att inspirera er där ute i höstmörkret. Idag tänkte jag visa er ett grattiskort som jag har gjort som går i hösttema med massa härliga färger. Som sagt nu på hösten så sker det ju massa förändringar i naturen, det blir mörkare ute, kallare och växter och löv ändrar färg och sedan faller mot marken.

Jag valde att göra en höstkrans med utstansade blad som jag har gjort med hjälp av en stans från Nellie Snellen som stansar ut och en stans som embossar. Sedan har jag stansat ut en väldans massa blad i olika färger och nyanser på cardstock. För att få lite mer liv i alla blad/löv så har jag färgat in dom med hjälp av Ink Blending Tool och Distress Ink – Vintage Photo.

Jag har stämplat en grattis stämpel som kommer från mina egna gömmor men det finns massa fina olika här i butiken att välja på!

Runt själva stämpeln och för att dölja kanten av alla blad så dekorerade jag med vita blommor från Prima.

Det mönstrade pappret kommer från Bo Bunny och det passade perfekt till mina härliga höstfärger! Sedan har jag bara dekorerat kortet lite lätt med bling, pärlor och rhinestones Champagne rhinstonesSilver för att jag tycker att hösten gnistrar lite extra. 

 

Så detta var alltför mig idag vi ses återigen nästa vecka ha det så bra tills dess!

Kramar DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *