Grattis tag.

Hallå på er!
idag kommer en liten grattistag från mig. Dessa tags är så fantastiskt roliga att göra tycker jag, snygga att hänga på en flaska när man ska gå bort!tag26

Jag stansade ut en tag av vitt cardstock och sedan klippte jag till en bit av ett papper som heter ”Madeleine – grace” från Bo Bunny chalkade alla kanter med waknut stain och sedan stämplade jag även runt med en stämpel jag har här hemma för att få lite mer mönster i bilden.
Använde en färdigmålad bild från wee stamps som heter Pom Pomssom jag även på denna chalkade och stämplade runt. Sedan tog jag även Glitterlim Platinum för det är ju fint när det får glittra och glimma lite!

Dekorerade med vit spets, blå glitter tape, gröna blad, blå ros, rosa ros, brun stor ros och små rosa minirosor. Bakom satte jag även lite rosa fjädrar, det blir så himla fint!

Grattis texten har jag skrivit ut själv på min skrivmaskin och bara klippt till och chalkat runt kanterna, dessa satte jag sen fast med häftkuddar och sist blev det en liten träfjärill längst upp med en Ljushållare till dukning i. Till snöra använder jag ett ”bladband” jag tycker det blir supersnyggt att använda dessa band att knyta med, en ny favorit!

Hoppas nu ni fick lite inspiration och skapa tags! det är riktigt beroendeframkallande när man väl börjat!
Kram Dt-Malin
dt_malin2


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *