Grattis i Pion

Hej!

Idag tänker jag bjuda er på ett grattiskort skapat med papper från ett av mina favoritmärken Pion Design. Till dagens kort har jag valt papper från kollektionen: A Day In May.

DSC_0450

Kortet går i brun/beige/vita nyanser, en härlig kombination.

DSC_0451

Jag har valt beige cardstock till kortstommen. Ihop med mörkbrunt cardstock, det mönstrade pappret: Images och wellpapp blev kortet precis som jag tänkt mig.

Jag dekorerade det med 3 utklippta fjärilar från arket: Borders och vitt pärlband i skårorna på wellpappen.

DSC_0452

Lite blommor och ”piff” var jag ju tvungen att ha med. Jag valde pappersrosor bruna från you do i olika färger, blad, prickigt band, fjäder och stickles glue till fjärilarna.

Detta var allt jag hade att bjuda på idag. Välkomna att kika förbi resten av veckan då mina kollegor bjuder er på nya alster.

Kram DT-Maria

DT_maria

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Grattis i Pion”

 1. Profilbild för Siw Jillebo
  Siw Jillebo

  Hej!
  Jag är en intresserad nybörjare och följer varje inlägg på Kristinas Scrapbooking och undrar hur ni gjort för att få in Era namn i stämplarna? T ex Gjort med kärlek av Anna Andersson, Med kärlek från mig till dig Anna Andersson? ( Namnet Anna Andersson hittade jag bara på.)

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Hej Siw!
   Välkommen till en underbar värld av pyssel. Det finns massor att upptäcka!
   Namnstämplarna jag använder har jag köpt via E-bay, man får smidigt och enkelt dom precis som man vill ha dom. Vet också att några scrapbookingbutiker här i Sverige säljer personliga stämplar. Jag skulle rekommendera dig att googla på personlig stämpel så hittar du säkert flera alternativ.
   Lycka till!
   Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *