Graffittikort till ung kille.

Hej på er!

Idag har vi födelsedagskalas här hemma. Vi firar sammanlagt 3 jubilarer och en av dem är min brorson som fyller 9 år. Till honom har jag gjort ett kort med en graffittivägg helt utan mönsterpapper.

DSCF8618

Jag gjorde kortstommen av svart cardstock, sedan tog jag en bit vitt cardstock och körde 2 gånger med embossingfoldern Brick Pattern och monterade på. Sedan gick jag loss på bakgrunden med massor av stämplar i olika färger. ”Kopparpappret” är vanlig vit cardstock infärgad med Inka Gold Vax Silver. Namnet är alfabet från Clearstamper och grattis kommer ur ett You Do stämpelset (tyvärr slut i butiken men liknande finns här.). Dessa är stämplade med versamarkdyna och embossade med cardstock. Namnskylten fick även lite Stampendus Aged Copper i kanterna. 9an är Tim Holtz Vintage Market, den är embossad med svart pulver, skylten är denna die från Marianne Design och stolpen är lånad av en kompis (Tim Holtz även den) men du kan använda stolpen på samma die som skylten om du vill. Några små Pennor fick fästa grattisskylten och stolpen i kortstommen. Dessa stämplar och Distress Inks har jag använt till bakgrunden: You Do Background shabby (noter, text och grungig ram), Prima honeycomb och circles. Black Soot, Vintage Photo, Mowed Lawn, Chipped SapphireRipe Persimmon, Dusty Concorde, Peacock Feathers, Fired Brick, Mustard Seed och Picked Raspberry.

Det var allt från mig för denna gången. Nästa vecka kör vi lite tips och trix-tema här i bloggen. Missa inte det. Tills nästa gång:

Kram och Tack

Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Graffittikort till ung kille.”

 1. Profilbild för Kia
  Kia

  Vilket tufft kort! Så fint man kan göra utan mönsterpapper.

  1. Profilbild för Jenny Jeansson
   Jenny Jeansson

   Ja visst kan man 😀 Perfekt när man inte har vad man är ute efter 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *