Gott

Jag är väldigt förtjust i naturfärgad cardstock sk cardstock. Det funkar iregel alltid och man kan lägga till vilka färger man vill utan att det skär sig. Här har jag använt lite av Graphic 45 serie Kraft.

Lyktstolpen var naturell i trä men den fick ett lager med Modge Podge (strukturpasta) på sig och sen målade jag den med vanlig flytande akrylfärg. Lyktan är vanligt glitterlim.

Bakom spelkorten har jag ett utstansat tårtpapper och undertill och uppe till höger ett journalingkort som jag delat i två bitar. En liten bit spets fick plats och några små spillbitar av ett  Reprintpapper som var alldeles för fint för att slängas.

Jag har använt olika blommor för jag tycker det blir fint med en livfull blandning, som en blomsterbukett.vita och röda pappersrosorhar fått lite akrylfärg på sig och de små blommorna har jag chalkat lite. De mintgröna blommorna är egentillverkade och låg och skräpade så de fick bli det som piffade till det hela. Litechocolate pearlsfungerar alltid och blir så snyggt och just dessa champagnefärgade är väldigt tacksamma tycker jag.

Tack för idag

Stora kramen

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Gott”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Underbar LO och jag håller med dig om kraftkartong, perfekt och neutralt att använda! Vilka fina blommor du gjort, de härliga mintgröna, WOW!

  Ha en härlig dag!

  Kram

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, en så fin LO du har gjort! Gillar också craft väldigt mycket, som du säger så passar det till det mesta. Jättefint du har målat om lyktstolpen och sen alla fina små detaljer bakom fotona ger LO:n massor av liv trotts att en stor del av bakgrunden är ”orörd”.
  Kram
  Rosemarie

 3. Profilbild för Ulrika
  Ulrika

  Wow, vilken snygg layout! Gillar alla vackra detaljer, och hur du lyckats få den så fin och välarbetad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *