Gör ditt egna mönstrade papper

Hejsan!

Här kommer jag med veckans inlägg som ska gå i det prickiga temat, och det kan jag väl lugnt säga att jag har gjort!! Haha=)

Satt länge och väl och funderade på hur jag skulle få till mina prickar, letade igenom mina mönstrade papper i jakt på dom där runda cirklarna eller då som sagt prickar. Hittade inget som jag tyckte tilltalade mig eller som fanns med i Kristinas sortiment, så det va bara att börja tänka om.

Så då började jag tänka varför kan jag inte göra mitt egna mönstrade papper och då använda mig av stämplar, färg och pennor så det va precis vad jag gjorde.

prickigt2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag började med att ta en bit vitt cardstock och satte sedan stickers alfabet och skrev grattis. Efter det så gick jag över bokstäverna med ink blending tool och distress ink – spun sugar för att sedan kunna plocka bort bokstäverna och då ha färgat in grattis i själva pappret.

prickigt3

 

 

 

 

 

 

 

Och då till själva prickarna alltså huvudakten på detta kort så använde jag mig av clearstamps från You Do och gick över cardstocket, runt om den lilla rutan med grattis som jag färgade in precis innan.

Med massa vita prickar på pappret så var nästa steg bara att sätta lite färg på dom och det gjorde jag med massa olika färger från Promarker.

prickigt4

 

 

 

 

 

 

För att få lite extra effekter på vissa av prickarna så har jag kletat på lite stickles i färgerna yellow, eucalyptus, ice blue, tropical tangerine och neon flamingo, och på några andra så har jag satt dit olika halvpärlor pearls/rhinestones You Do och Inkido Strass Rhinestones – Rosa Mix. Sedan för att rama in grattis rutan lite extra så satte jag pearl strips runt den. När mitt mönstrade papper va klart så fäste jag det bara på ett cardstock och till sist på en vit kortstomme som jag gjort.

Så detta var mina prickar jag hade att bjuda på, nästa vecka är jag åter tillbaka med ett nytt tema och det temat tycker jag ska bli VÄLDIGT roligt och det är något jag brukar pyssla mycket med så kika in på onsdag så får ni se!

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *