Gör ditt egna mönstrade papper

Hejsan!!

Herre Gud nu är vi redan inne i oktober!! Vart tar tiden vägen?? Det var ju sommar nyss eller hur… Men det märks att hösten har gjort entré både på temperaturen i luften och färgerna ute i naturen, och det är det som har inspirerat mig till detta kortet.

Jag har gjort ett eget mönstrat papper genom att stämpla med blad från naturen, och detta var ett jätte roligt sätt att använda både mina pysselsaker och det som naturen har att erbjuda.

Så jag tog mig en tur ut i skogen för att samla in lite löv i olika storlekar och former, sedan färgade jag in den sidan med alla ådror på lövet med en stämpeldyna från memento. Efter det så började jag stämplandet på mitt släta vita cardstock och jag la löv lite huller om buller och tryckte lätt på bladen så att färgen skulle fasta på pappret.

När alla löv va på plats så var det dags att börja färglägga och det gjorde jag med promakers i massa olika färger och nyanser för att det skulle se så levande ut som möjligt. När alla löv va färglagda så gick jag över alla konturer och ådror i bladen med en svart kulspetspenna för att rama in dom lite extra.

Material från butiken:

Cardstock:

Vitt

Grönt

Orange

Dekorationer:

Blad

Orange ros

Vinröd ros

Röd ros

Övrigt:

Rhinestones

Detta var allt för mig idag, hoppas vi ses nästa vecka med nya idéer och alster.

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Gör ditt egna mönstrade papper”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Oj! Så det är alltså äkta blad? Så coolt!

  2. Profilbild för Sophie Carlsson
    Sophie Carlsson

    Ja det är det???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *