Godistema – Cupcakeask

Ja, då var det sista dagen på våra godistema-veckor. Det har varit roligt, tycker jag, att se alla läckra alster på temat godis här i bloggen. Godis kan ju vara så mycket och jag vet inte hur det är med dig, men jag räknar i allra högsta grad även kakor som godis. Här har jag gjort en kakask med en cupcake på toppen. Det vackra mönsterpappret kommer från Maja Design och serien heter Little Street Café.

Naturligtvis kan man altra en helt vanlig vanlig, färdig ask om man vill det. Jag tog 2 mm tjock chipboard (kartong) och skar till bitar som jag limmade ihop och klädde in med cardstock i passande färger till mönsterpappret.

Vill man ha cupcakes i asken rekommenderar jag att plasta in den först 😀 😉

Jag skar en avlång bit mönsterpapper som jag falsade och vek fram och tillbaka med en halv tums mellanrum, limmade ihop kortändarna och vips hade jag en cupcake-form. Det ”fluffiga” som ska föreställa topping på cupcaken är ostduk som jag format till. Sen har jag tagit lite trådar i rosa  och vitt och limmat fast tillsammans med några pärlor i olika storlekar.

Rosen på toppen av kakan och de två största rosorna i blomster-arrangemanget är från Prima Marketing. Resten är Mullberryrosor i olika storlekar.

Jag vill sluta mitt inlägg idag med att gratulera min dotter Felicia på 21-årsdagen. Imorgon börjar ditt stora äventyr och jag önskar dig all lycka. Jag är så stolt över dig och jag älskar dig mest av allt på jorden! Glöm inte bort din mamma nu 😀 Jag finns här för dig, alltid!

Materiallista:

Papper Maja Design – Little Street Café – Die cuts

Papper Maja Design – Little Street Café – Meeting Friends

Papper Maja Design – Little Street Café – Always Time

Cardstock i olika rosa nyanser

Chipboard – 25 x 35 cm – 1500 g – 2 mm

Tacky Glue

Blommor Prima – Dulce – Cotton Candy

Rosa och vita mullberryrosor i olika storlekar

Ostduk – Cheesecloth

Bomullssnöre – Rosa – 1,1 mm

Självhäftande halvpärlor – Snow White

Caviar Pearls – Mixade Färger – 3 x 45 g

Det var allt från mig för idag. Önskar dig en riktigt härlig scrap-dag!

Kram!
Rose


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *