Glittrig snö-layout

Hepp! redan torsdag igen, och dags för mig att visa upp min senaste skapelse!

Det blev en layout, och det blev faktiskt en vintrig layout! Mitt i sommaren…
Jag fick så underbara Maja Design-papper av Kristina, och kombinerade dem med lite silver-stickles och söta små blommor och blad!

Designen jag valde var att ha ett av de vackert melerade papprena som bakgrund, det pappret heter Vintage Summer Basics 1934. På det la jag remsor i olika bredd och längd. En av remsorna är den som man egentligen bara skär bort och kastar (på baksidan finns info om papperstillverkaren, namnet på pappret osv.)

Söta rosor från Inkido! Den söta charmen hittar du HÄR. Pärlorna kommer från Reprint, och finns HÄR.

Stickles är himla bra! En produkt som hängt med länge, och som kanske hamnar i skymundan för alla nya, häftiga produkter. Men jag slår gärna ett slag för Stickles! Lätt att göra kul effekter! Den här underbara bomullsspetsen finns såklart hos Kristinas! Bokstavsstickersena jag använt kommer från dels min privata gömma (de stora), och dels från Prima, och de finns HÄR. Jag har använt de beiga bokstäverna och chalkat dem svarta!

Tack för mig för den här veckan!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Glittrig snö-layout”

 1. Profilbild för allram
  allram

  Härligt med en vintrig Lo av Majas fina papper. Det är så bra att de går till allt.

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Uppfriskande med en vinter-LO och den är verkligen vacker med det härliga fotot, Maja-arken och din snygga komponering! Faktiskt ganska roligt att scrappa sådant som inte är bundet till årstiden man befinner sig i =D

  Ha en underbar vecka!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *