Presentväska med beskrivning – Graphic45 Bloom Collection

Hejsan,

Det har visats flera väskor här i bloggen på senare tid. Sophie visade en så söt ryggsäck för några veckor sedan och nu senast visade Cattie en jättefin resväska. Jag håller verkligen med Cattie att det är superkul att göra väskor så  jag tänkte faktiskt spinna vidare på temat. Jag satt och klurade på vad jag skulle göra till mitt inlägg denna söndag och snubblade då över en så söt väska på Pinterest. Jag blev helt förälskad i denna underbara presentväska och inte var den svår att göra heller. Den färdiga väskan är 6 tum hög, 6 tum bred och 3 tum djup. Du hittar en länk lite längre ner i detta inlägg där du kan kika på tutorialn som jag gjort denna väskan efter. Tveka inte att göra en du också!

Jag använde mig av mönsterpapper ifrån Graphic 45´s serie Bloom i cerise och rosa med matchande cardstock.

Formen på locket stansade jag ut med dies från Spellbinders. Man kan naturligtvis använda sig av vilken form man vill. Ta till exempel en tallrik och lägg på pappret, rita av konturen och klipp ut med sax.

Som axelrem använde jag svart satinband som jag trädde igenom Tim Holtz Swivel Clasps, nyckelringshållare.

En bit papper träs igenom öglan på nyckelringshållaren och fästs med powertejp på väskans båda sidor. För att förstärka ytterligare trädde jag även igenom en brad.

Jag gjorde ett litet hängsmycke med hjälp av mönsterpapper som jag limmade fast på en metalldekoration från Stamperia och en tazzle från Tim Holtz. Jag ville hålla väskan relativt clean utan dekorationer i överflöd, men det kan man ju göra helt som man själv tycker och känner för.

Väskan stängs med hjälp av magneter som gömmer sig bakom mönsterpappret på locket och bakom de utstansade cirklarna på ”flärpen”.

Ytterligare en låsanordning gömmer sig under locket. Det gäller att vara på den säkra sidan så att inga presenter faller ut.

Sist förstärkte jag insidan med lite extra cardstock för att göra den riktigt stabil.

Beskrivningen till väskan hittar du här. Den är gjord av Samantha Clayton. Tusen tack till henne för en fantastiskt välgjord och lättförståelig video.

 

Materiallista:

Paper Pack 12×12 Graphic 45 – Bloom

Borderabilities Card Creator Dies – Curved Borders 2 – Spellbinders

Cardstock – Vintage Pink

Dies XXL Crealies – Circles with dots

Grattis dies (här finns flera liknande)

Satinband – Black

Swivel Clasp With Chain – Idea-Ology Tim Holtz

Brads – stl. 8-18 mm – Rosa

Metalldekorationer Stamperia – Fantasy Embellishments Plaquette

Powermagneter – 10 mm – Tjocklek 2 mm

Powertejp

 

Ha det gott!

Kram!
Rose


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *