Gäst DT- Åsalill med julkort och flaskkort

Hejsan!

Åsa heter jag, men kallas Åsalill i scrapvärlden.  Jag är 34 år och bor i Sundsvall med min sambo Kalle och jag arbetar som säljare på IKEA.
På min fritid blir med mycket pyssel, fixa i hemmet samt laga mat eller baka som också är stora intressen. Jag började pyssla för ca 3-4 år sedan och då var det främst julkort jag gjorde. När jag upptäckte hela den här scrapvärlden blev jag fast direkt. Det har verkligen gått från att ha varit en liten hobby till att ha det som en del i vardagen som gör att jag mår bra. Jag gör främst kort, men även mycket altrande av saker. Min stil är ganska blandad från söta magnolia kort till ruffiga vintage kort. Jag gillar att blanda stilar och jag älskar att jobba med detaljer på mina alster. Då jag gillar vintage jättemycket blev jag glad när jag fick papper och dekorationer av Kristina som passade mig perfekt!

 

Jag gjorde ett julkort i vintagestil och jag har använt brun cardstock, Bling Bazzil Flatbroke, och mönsterpapper från Maja Design, Julen är här-kollektionen Julpapper maja design. Fantastiskt fint papper! Jag rev en liten bit och använde baksidan som en dekoration bakom en kakservett som jag färgat med Distess Ink Vintage Photo samt använt Glimmer Mist Gold på (som kommer till butiken efter jul!) Motivet är från ett klippark från Pion Design och heterFairytale of Winter – Vintersaga. Samtliga kanter är chalkade samt rivna och då använder jag en Edge Scraper.
Under motivet har jag lagt en bit brun wellpapp som jag målat lite med Crackle Paint. Till höger har jag fäst en tag med en bit hampasnöre i. Fjärilen är en stans från Martha Stewart och den har fått två Rhinestones på sig.
Blomdekorationen är en blandning av rosknopparkörsbärsblomma, rosor i två storlekar, ett ljusgrönt blad samt en fjäder och ett pärlband. De är infärgade med Chalk, Crackle Paint och Stickles.
Texten är ett urklipp från ett papper från Echo Park som heter Journaling Cards. På den har jag fäst en brad i form av ett hjärta. Nederkanten har jag prytt med ett mönsterband som heter Starry Night Brown samt ett spetsband.
Jag gjorde även ett flaskkort med samma material. Perfekt att ge bort en flaska glögg till adventsfikat!

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Gäst DT- Åsalill med julkort och flaskkort”

  1. Profilbild för linda
    linda

    Vad fint! Jättesnygga saker du gjort, blev speciellt kär i din lilla flasktag. ha en fin kväll kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *