Fyrtornet

Man kan nog säga att det blev kärlek vid första ögonkastet när jag såg det underbara mönsterpappret Lighthouse från Sugar Tree Paper. Det är en så vacker bild med havet och fyren att jag nästan inte vågade använda pappret :-). Efter en del klurande så fick det bli en LO med en sångtext istället för foto.

Fotomattan och ramen runt layouten är svart cardstock. Jag la också lite stickles platinum runt kanterna.

Texten är en sång som heter ”Dust in the wind”, som jag tycker väldigt mycket om för sin visdom om livet ur ett betydligt större och vidare perspektiv. Texten är utskriven på dator och runt kanterna har jag stämplat svirlar.

Dekorationerna består av stora och vackra rosor från Primas Arcadian Collection, färgerna vit och blush, samt små rosor i färgerna vit, brun och creme. Jag har också använt ett smalt brunt organzaband samt en stor hjärtbrad i färgen platinum.

I webbutiken hittar du flera underbara papper från Sugar Tree Paper och jag kommer att återkomma med flera alster av dessa papper. 🙂

Ha det så gott!

Kram

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Fyrtornet”

 1. Profilbild för Johanna
  Johanna

  guuud så snygggt det blev 😀

 2. Profilbild för snojbi
  snojbi

  Wow helt fantastiskt

 3. Profilbild för Päivi
  Päivi

  Otroligt vackert!!!

 4. Profilbild för Margareta
  Margareta

  Vilken vacker LO du gjort, måste köpa papperet själv!

 5. Profilbild för Helén
  Helén

  Ljuvligt! Ser ut som en tavla! 😀

 6. Profilbild för Malin
  Malin

  Så fint verkligen som en tavla att sätta upp.Jag hade aldrig kommit på nåt så bra med det papperet men nu fick man ju verkligen se vad man kan använda sånna papper till.Jag har svårt för papper med bilder på så annars, vet inte vad jag ska göra med dom liksom.SUPERFINT!
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *