Frostig LO med Paper Company

Våren har kommit snabbt och plötsligt, även här i Jämtland. Här och var syns dock strimmor av snö och väderrapporterna hotar med snöfall. Inte så sannolikt att den snön kommer att fästa på marken och för min del kan det gärna få vara bar mark nu!

För att fira vårens ankomst och ta farväl av vintern har jag skapat en LO i frostens tecken som jag vill visa er denna fredagseftermiddag.

I Kristinas Scrapbookingbutik finns de perfekta arken till vinter-LO:s – Paper Companys Winther Whites! Jag har använt tre av arken: ”Falling Snow”, ”Snow Storm” och ”Let It Snow. Arket ”Falling Snow” vilar på vit cardstock från Reprint. Ur arket ”Snow Storm” har jag klippt ur den glittriga, vackra snöflingan och arket ”Let It Snow” har fått bidra till fotomattan (de utstansade formerna som fotot ligger bäddat på). Under fotomattan syns ett hjärtformat tårtpapper. Fotot har fått kanterna sandpapprade för att skapa en vit ram och sitter sedan på en bit lila cardstock, ”Purple Concord”. Ovanför fotot har jag fäst vita rosor på spets.

I bottenarket har jag stansat ur halvcirklar samt en hel cirkel längs kanten i högra hörnet. kanterna är infärgade med Tim Holtz distress ink ”Brooken China”. Mitt i arket har jag skurit ut en ”ficka” för att sticka in fotot i. Fickan har försetts med utstansade border och för att skapa dimensioner och höjd vilar ”fickan” på dubbla Distanskuddar.

På ”fickan” har jag fäst en vacker sticker, ”Whinter Whites”.

Med stämplar, VersaMark och vitt embosspulver har jag skapat mönster i en tag och sedan gått lös på den med Tim Holts distress ink Brooken China. I hålet på tagen har jag fäst en bit smal, vit spets.

Blommorna jag använt på LO:n är Kaisercrafts ”Paper Bloom” och färgen Amethyst. Jag har också använt Inkidos turkosa rosor och alltsammans vilar på vita, glittriga blad Splendor från Mönstrade Scrapbooking papper. Tyvärr finns inte de vita i butiken längre, men andra härliga färger finns att välja bland. Läckra hattnålar, vit och blå, fick också vara med och kring blommorna syns silvriga rhinestones.

Längst ned i hörnet på LO:n har jag fäst en träfigur från Kaisercraft som jag embossat med vitt embosspulver och fäst en sticker på. Just denna släde finns till kanonpris i butiken1 Som alltid har min Big Shot fått arbeta lite och med dies från Magnolia har vintriga granar skapats.

Avslutar med att önska er en härlig helg med massor av mysigt påskpyssel!

Många kramar från DT Kristina ”Scrapsalig”


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Frostig LO med Paper Company”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Söt lo i härliga färger!
  KramMAlin

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack, roligt att du tycker om den! =D

   Kram

 2. Profilbild för linda
  linda

  Vad snyggt, härliga färger och mysigt foto, för att inte prata om din tag du gjort den e ”to die for”, önskar jag kunde få till såna snyggingar men ja å embossingen e inte vänner riktigt… kram på dig

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar och bockar, snällt sagt av dig! =D Faktiskt riktigt roligt att embossa och dutta runt med färger, men svårt att få det som man tänkte sig från början 😉 Hehehe, det blir ofta en liten surprise när man är klar, inte alls som man föreställde sig, men kanske är det just det som är charmen 🙂

   Kramar

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Superläcker LO!!! Så många läckra detaljer du har skapat med embossing och de utstansade cirklarna och bårderna. Verkligen en LO man kan titta länge på och hitta nya detaljer på.
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack, så snällt sagt av dig! =D Det var faktiskt skojigt att jobba med lite vintertema som omväxling 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *