Från liten till tonåring…

Hej på er!
Här har vi kalasat hela dagen idag, dottern fyller nämligen 13 år imorgon, hon blir stor nu och själv fyller jag år 11 dagar efter dottern så vi har firat oss båda här idag.Fullt ös med andra ord så jag är sen med mitt inlägg idag.

Som sagt så fyller min äldsta 13 år imorgon och hon har länge tjatat på sin mamma att hon vill ha ett kort av mig så igår eftermiddag satte jag igång med ett kort till henne och jag var inte klar förräns midnatt!
Men jag är nöjd och dottern jätteglad. 🙂
Jag har använt mig av grönt och rött cardstock till detta kortet. De mönstrade papperen kommer från Maja Designoch jag har använt mig av tre stycken och dessa heter ” I min rabatt ” , ” Jordgubbar ” och ” Köksträdgård ” alla från serien Lantliv. Jag fullkomligt älskar dessa papper av Maja Design!

Stämpeln har jag färglagt med distresser. Blommor och spets kommer från egna gömmor men jag har oxå använt mig av söta vita pistiller, ett vitt fint hjärta och en superfin hjärtcharm i silver. Lite blandade pearls som jag satt lite här och där tycker det är så fint och självklart lite stickles i färgen Platinum.
Invändigt har jag använt mig av samma papper osv men jag har även använt mig av en wooden flourish av ett snirklat hjärta.Många hjärtan på detta kortet men hon är ju mammas älskling såklart. I hjärtat har jag klippt ut vitt papper som jag limmat fast på baksidan och i har jag då satt siffran 13, som hon då fyller.
Ha det nu så gott!
Kram Dt- Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Från liten till tonåring…”

 1. Profilbild för Lola
  Lola

  Jag förstår att din dotter blev glad för kortet, så mycket värme och kärlek 🙂
  Verkligen ett fint kort.
  /Lola

 2. Profilbild för Matilda
  Matilda

  Grattis till dottern! Och dig med såklart! Tummen upp för Maja Design!

 3. Profilbild för lisa/b.creative
  lisa/b.creative

  åh så fint du färglägger!

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Tack snälla ni!
  KramMalin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *