Framtiden

Nu mina vänner kommer det som jag lovade Er tidigare, nämligen ett foto som jag scrappat på. Som jag sa i ett av mina tidigare inlägg så har jag en tendens att snöa inne på korttillverkning. Men nu tar jag mej i kragen och försöker skapa flera nya sidor till mitt fotoalbum. Det passar ju bra eftersom Lristinas Scrapbooking har gett oss en riktigt rolig utmaning som ni kan läsa om här i bloggen.

Jag har ett kort på mina döttrar och deras barn som jag tycker är lite roligt. En utmaning i sig att det är svart/vitt förutom ögonen på tre av dem som är blåa. Så här blev resultatet.

Jag valde Bo Bunnys Time Piece till detta kort. Tyckte att det passade med ämnet då kortet visar ”framtiden”. Jag kände att den här LO´n skulle få bli ganska avskalad o ren.

Fotomattan skar jag till av grå och svart cardstock. Jag skar också ut två bitar till av enfärgad cardstock, denna gången i beiget och brunt. Tim Holtz ”filmremsa” fick bli en lite rolig detalj på det annars så nakna beiga och bruna cardstocken.

Som ni vet så gillar jag TH så jag tog även hans metallhörn och satte på fotot.

 

Hans word-sticks tyckte jag också fann sin plats här så två stycken fick det bli.

Som vanligt har jag kompletterat med lite blommor som jag hittade långt ner i lådan :-), i dag fick det bli två blommor som kommer från Prima Marketing, ”Orchard Mix Sahara”.

Och till sist så använde jag mej av färdiga bokstäver från………ja, vem tror ni? Naturligtvis Tim Holtz igen.  Jag måste säga att efter att ha scrappat i några år och provat en hel massa olika märken så tror jag att dom flesta håller med mej när jag säger att kvaliteten på TH´s material verkligen är hög. Alla har väl varit med om att öppna sitt fotoalbum och hitta bokstäverna liggande i en hög längst ner i plastfickan ? 🙁

Passa nu på att kika in till Kristinas Scrapbooking och beställ lite roliga saker inför fotosäsongen som börjar nu i och med att många konfirmerar sig till pingst och många andra tar studenten.

Ha det nu så gott i solen

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Framtiden”

 1. Profilbild för Päivi
  Päivi

  Härlig layout! Time Piece är verkligen ett underbart papper. En favorit just nu 🙂

 2. Profilbild för Johanna "pojjo"
  Johanna ”pojjo”

  jätte snyggt, ja älskar oxå TH… ja brukar skoja och säga att han är min hemliga älskare ha ha ha

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättefin LO! Hur har du gjort för att få fotot i svartvit och sedan blåa ögon?
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för Margareta
   Margareta

   Jaadu Rosemarie…..det är bra att ha ett mågämne som kan photoshop!
   🙂
   Margareta

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Vad fina barn du har! Härligt foto och jättefin Lo!!
  KramMAlin

  1. Profilbild för Margareta
   Margareta

   Tack snälla!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *