Foto-LO med Glitz Design – Scrapbooking

Ofta blir uppvisandet av en LO rena rama egotrippen för mig, men det har sina naturliga förklaringar och handlar givetvis inte om narcissism. Alltid enklast att söka tillstånd till fotopubliceringen hos sig själv än hos t ex maken eller de två söta tonåringarna hemmavid. Små bedårande barn som ännu inte hunnit upp i skolåldern samt naturbilder funkar också utan protester förstås.

Till dagens inlägg har jag scrappat ett foto från sommaren 2009 som är framkallat i svartvitt. Fantastiska och romantiska ”Beautiful Dreamer” från Glitz Design blev perfekt att använda till LO:n tillsammans med brun cardstock från Reprint. Edge Scraper och distress ink (Walnut Stain”) används alltid flitigt hos mig, så ock vid tillverkning av detta alster.

Innan jag fäste arket från Glitz ovanpå den bruna cardstocken, skar jag av närapå 1 cm från varje kant på designarket. Allt för att låta det bruna arket titta fram och skapa en ram till LO:n. Därefter rev jag kanterna, men bara en gnutta. Klippte upp ett jack och rev lite där det vackra tårtpapperet kikar fram. Vidare skar jag upp en kryssformation som motsvarar fotots storlek, rev och färgade in kanterna med ”Walnut Stain” för att sedan rulla dem i lite olika riktningarna. ”Rullarna” fäste jag sedan mot dubbehäftande tejp. På detta sätt behövde jag inte känna att jag helt dolt den vackra baksidan av designarket.

Fjärilen kommer från Kaisercrafts ”Wooden Flourishes”. Den har jag gått lös på med VersaMark och sedan strött kopparfärgat embosspulver över. De vackra, chocolate pearlskommer från Reprint.

Randen vi ser är en stämpel från min pysselhörna och embossad i kopparfärg. Rosorna kommer från Inkido, de platta blommorna och de långa bladen från YouDo. Stickles längs rosenbladen är en ny favorit för mig. Så himla kul, men lite övning skadar förstås inte. Färgen jag använt heter Platinum. Som grädde på moset har jag också fäst Chrystals från Prima Marketing kring blomarrangemanget.

Hjärtat är en av många underbara charms som finns i butiken. Denna har en rymlig öppning att trä band genom och jag valde därför en bit smal spets som jag knytte till en rosett. Den blev utmärkt för att dölja en skarv där jag rivit lite för långt in på papperet.

Avslutar med att önska er alla härliga och kreativa stunder vid pysselborden!

Kramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Foto-LO med Glitz Design – Scrapbooking”

 1. Profilbild för Susy
  Susy

  Underbart vackert!

  KRAM SUSY

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack för din kommentar!

   Alltid roligt att få respons, särskilt eftersom jag inte skapar LO:s så ofta =)

   Kram

 2. Profilbild för linda
  linda

  Jättefint, härliga färger och precis lagom dekorerat för min smak!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack Linda, kul att du gillar den!

   Hehehe, jag försökte faktiskt hålla igen lite på dekoren i LO:n för jag har en tendens att vilja ”ösa på” när jag scrappar =D

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefin!
  KramMAlin

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack snällaste du =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *