Förvaringsbag – Organizer Expo 12” x 12”

Hej på er!

Idag tänkte jag skriva lite om förvaring.
Förvaring är verkligen A och O tycker jag. När jag började med scrapbookingen så tänkte jag inte så mycket på det men ju längre man håller på desto mer handlar man. 😉
Så särskilt ni som är nybörjare rekommenderar jag att tänka FÖRVARING redan ifrån början (ja ni andra med såklart!) istället för att som jag nu sitter och försöker få lite organisation bland alla mina saker och papper.

För ett tag sedan köpte jag från Kristinas Scrapbooking en Förvaringsbag – Orianizer Expo 12×12 tum. En bra ”väska” med massor av fack där jag kan förvara en massa olika papper från olika märken osv. Jag tycker om att det är MÅNGA fack i denna väskan just för att jag kan sortera papperen efter märke och ha allt i ett fack så att det delar av från de andra.

Det som också är bra med denna är att den är så lätt och smidig att ta med. Ska jag sitta och scrappa i ett annat rum tar jag bara med väskan och har massor av papper nära till hands.

Ska jag åka iväg till någon annan och scrappa är den också lätt att ta med. Sen behöver man ju inte ha papper med sig i hela väskan. Vill man förbereda lite av det man ska ta med och göra kan man ha ett fack för var sak. Du kanske ska göra en Lo t.ex och då kan du ta ett fack där du lägger korten, ev papper i färger som du vill använda samt lite dekos osv. Då har du det facket klart för just den saken när du ska pyssla och så kan man göra flera stycken förberedelser för olika saker. Jättebra tycker jag, och lätt att ta med!

Här är min väska:

Jättebra med de små flärparna där man kan skriva namnet på papperen så man lätt kan dyka ner i facket om man tex ska leta reda på ett papper från Bo Bunny…
Det som också är bra är ju att det på baksidan sitter en liten flärp så när du öppnar locket och vill att det ska stanna öppet så att säga viker du bara bak locket och hackar fast det i denna.
Och det allra bästa är att de faktiskt just nu även är på REA inne hos Kristinas Scrapbooking för ENDAST 119:-! Alltså 25% rabatt t.o.m. 20 mars 2011. Så passa på att inhandla dig ett par stycken redan idag! Klicka på bilden för att komma till pappersförvaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kram Malin!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *