Förvaring till kaffefiltret

Hejsan!

Idag är det min tur att blogga och idag tänkte jag visa er en sak som jag har gjort och som jag har saknat länge hemma. Kaffe är en dryck som jag inte kan leva utan och jag blir lika irriterad varje gång jag ska brygga en kanna för att mina kaffefilter ligger helt fel i förhållande till kaffebryggaren, alldeles för långt bort och i värsta oordningen. Så därför bestämde jag mig för att göra en förvaring till mina filter nära kaffebryggaren  och i en snygg design.

 

Jag började med att skära ut 2 mallar i kartong av ett vanligt kaffefilter, sedan så klippte jag av toppen på den ena som ska vara framsidan så att man lätt kan komma åt att ta filterna.

kaffefilter1

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan så Tog jag och kläde in dom 2 bitarna med cardstock, som bilden visar nedanför.

kaffefilter2

 

 

 

 

 

 

När båda bitarna är inklädda med cardstock och dekorerade med dom mönstrade papperna som man själv vill ha är det dags att börja med botten och sidorna.

kaffefilter3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till sidorna så har jag vitt cardstock och själva bredden på sidorna är 4,5 cm och sedan har jag bigat 1 cm på båda sidorna så att man lätt man fästa dom på fram och bakstycket. Botten är lika bred som sidorna fast givetvis kortare men det är bara att mäta på filtret så att det blir så långt som det ska. Och sedan är det bara att fästa ihop den och börja dekorera!

kaffefilter7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att den ska kunna fästa på sidan av mitt kylskåp precis intill kaffebryggaren så har jag magneter på baksidan så att den sitter kvar, och jag har faktiskt använt både magnetplatta och vanliga små runda så att jag skulle vara säker på att den stannade uppe.

 

kaffefilter6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Material från butiken:

Cardstock: Vitt, Rosa

Mönstrat papper: Maja Design – Vintage Summer Basics – 1933

Dekorationer: Blad, Ros – Mini Ljusrosa, Ros – Liten Baby Blå, Resin Rosor, Distress Ink – Vintage Photo

Övrigt: Magneter, Stans Martha Stewart.

 

Detta var allt från mig idag! hoppas att ni får en fortsatt dag så ses vi igen nästa vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *