Flytande shaker card

Hej på er!

Trots att sommaren inte bjudit på toppen väder så ville jag ge min son ett kort på födelsedagen som i alla fall ger mig en härlig sommarkänsla.

 

Det är många år sedan jag såg ett flytande shaker card på youtube och känt att ett sånt vill jag göra. Det är faktiskt väldigt enkelt men effektfullt. Jag började med att skära ut en cirkel i kortbasen som jag gjort av vit kartong och en lika stor cirkel i mönsterpapperet jag ville ha på framsidan med hjälp av en cirkel skärare som jag precis har köpt. Den är verkligen toppen!

 

Cirkelskärare Vaessen - Circle Cutter 6 Tum - Pink

Sedan tog jag fram påsen med konfetti. Det finns mängder med olika små frukter men jag ville bara ha med dem som gick i ton med färgerna i mitt mönsterpapper så dessa sorterade jag ut.

Miniatyr Figurer - Konfetti av Lera - Frukt - 5 mm

Därefter fyllde jag en zip påse med duschtvål och hällde i de konfetti frukterna som jag sorterat ut. Jag klippte bort den röda randen på påsen då jag inte ville att den skulle synas och vek ner kanten. Kanten satte jag fast med dubbelhäftande tejp.

På insidan av kortet satte jag foamtejp som jag sedan satte fast zip påsen på.

Lite snett är också rakt! Jag hade en spillbit från ett mönsterpapperet som jag tyckte passade perfekt att använda och skriva hälsningen på. Eftersom den inte var så stor satte jag den på snedden.

På insidan sitter en bit mönsterpapper som jag noga valde ut hur jag ville att den skulle synas från framsidan då jag ville få det att se ut som något som ligger på havsbotten.

Korallen och delfinen är båda utklippta från klipparket som följer med mönsterpapperet. Delfinen och den lilla flaggan är båda satta på foamtejp för att sticka ut.

Kortet gav inte bara glädje till sonen utan alla på kalasen ville också klämma och skaka runt bitarna.

Nu håller i alla fall jag tummarna för att vi får en varm augusti månad!

Kramar Nettan

Materiallista:

Vit kartong 220g

Cirkelskärare Vaessen – Circle Cutter 6 Tum – Pink

Paper Pad 6×6 – Craft Consortium – Retro Summer

Paper Pack Asuka Studio – Welcome to Paradise – 12×12 Tum

Miniatyr Figurer – Konfetti av Lera – Frukt – 5 mm

Zip påse

Foamtejp

Dubbelhäftande tejp

Duschtvål och svarta klisterbokstäver från egna gömmor


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *