Flasktag…

God dag god dag!

Hoppas att ni njuter lika mycket av sommaren som jag gör, av solen som värmer kroppen, att få svalka sig i havet och att få träffa härliga vänner under mysiga grillkvällar. Det är just vid sådana tillfällen när man blir bortbjuden som det är roligt att ta med sig något till värden eller värdinnan och det är just det jag tänkte visa tips på idag.

En flaska vin eller något annat gott att dricka är alltid lika välkommet när man ska gå på grillfest eller kalas och har man piffat till den lite själv blir det ju ännu mer roligare och personligare. Så en tag att hänga på flaskan gör genast att den blir så mycket vackrare och så kan du skriva en liten hälsning på baksidan.

flasktag5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har ritat mallen till flasktagen själv och det var inte så svårt, men det blev ändå 2 stycken försök då den första blev sned och vinn.. Men Jag upptäckte att det var lättare att börja nerifrån och jobba sig upp mot den runda delen.. Så för att få till en bra mall behöver du en linjal, papper, penna och något runt som du kan använda till överdelen.

(jag använde botten på en 33 cl vanlig glasflaska)

flasktag2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så nu vet ni vad ni ska sätta tänderna i till nästa gång ni blir bortbjudna=) se bara till att ha en flaska med gott vin eller liknande hemma.

Material listan till detta hittar ni här:

Cardstock: Bazzill – Classic – Kraft, Guacamole, Bling Bazzill – Prince Charming

Mönstrade papper:  Pion – Shoreline Treasures – White Blossoms, Texten thinking of you kommer från pappret med flera olika motiv och det hittar du i Paper Pad 12”x12” Graphic45 – Botanical Tea

Dekorationer: Spets – Floradelle Lace 11mm, Pearls/Rhinestones YouDo – Moorland, Rhinestones Kaisercraft – Mint Green, Rosetter Vit/Silver, Distress Ink – Vintage Photo

Blommor:  YD – Icicle, Mulberry Ros – Mini Vit, Mulberry Ros – Liten Vit

Dies: Mandys – Grattis, Creatable Anja’s Vintage Swirls – Marianne Design

 

Ha nu en fortsatt trevlig onsdag så ses vi igen nästa vecka!

Kramar DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *