Fjäderblommor till håret

Hejsan!

I början på sommaren så visade jag här i bloggen hur man kan göra blommor av fjädrar. Dessa fjäderblommor blir så otroligt fina och verkligen häftiga dekorationer, som passar till alla möjliga olika projekt. Jag ville prova att använda dessa blommor till något man kan använda i vardagen, så jag gjorde ett par hårspännen och också ett halsband med fjädrar på.
Alla tre blommorna är gjorda på samma sätt. Enda skillnaden är olika fjädrar och det är den stora charmen med dessa blommor. Fjädrar är ett levande material där ingen fjäder är lik en annan och det gör att det man skapar alltid får sin egen karaktär. I butiken finns dessutom massor av olika sorters fjädrar att skapa med, perfekta för alla tillfällen.
Till den här blomman använde jag gröna fjädrar, guldfärgat pärlband, ett hårspänne, pistiller och en vacker guldbrun caboachon i glas.
Det här hårspännet gjorde jag till min dotter och till den använde jag ett mindre hårspänne, rosa och vita dunfjädrar och så vita gåsfjädrar. Till mitten av blomman gjorde jag ett pärlband av ståltråd och vita pärlor och så en matchande caboachon i glas.
När jag ändå var i farten och skapade med fjädrar gjorde jag också detta halsband av ett läderband, en stor nyckel, en trollslända, ett hjärta, silverringar och pärlhönsfjädrar.

Tack för att du tittade förbi idag! Nästa söndag är jag tillbaka med ny inspiration. Ha det så gott tills dess!

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *