Farväl till sommaren

Hej igen

Då har vi sagt farväl till sommaren här uppe/nere hos oss. Hela kusten brann i lördags när vi hade Lyskväll. Om ni som aldrig sett detta får en möjlighet att göra så, missa den inte! Lyskvällen är alltid den sista lördagen i augusti. Det är tio-tusentals marschaller som brinner efter kustremsan, ett fantastiskt skådespel må ni tro. Tyvär  är jag inte en tillräckligt duktig fotograf för att få bra bilder att jobba med men om jag har tur kanske någon jag känner fått till en härlig bild som visar skådespelet.

Nåväl, åter till verkligheten.

I våras gjorde jag ett litet välkommen-till-världen-kort. Tyvär så fick jag lov att använda en lite sämre kamera då min bästa befann sig på annan ort =) .

Jag har använt min ”vanliga” vita kartong som bas och klistrat en lila cardstock på den. Papperet jag använde ärInkidos Pink newspaper. Både cardstocken och mönsterpapperet  är rispade i kanterna för att på till det lite använda locken. Stämpeln är min egen. Jag distressade kanterna med Distress Ink och färgen dusty concord så den skulle smälta in  bättre i kortet. Jag hade även den lilla grattisstämpeln (som jag embossade i vitt)  sedan tidigare. Även den kanten distressade jag i lila. De små vita rosorna jag använde hittar du här. Jag hittade en ljuslila blomma som jag inte riktigt har koll på vart den kommer ifrån, är kanske något jag ”ramlat” över någon gång? Någon av er som kollar detta kanske vet?

I ena hörnet klistrade jag på rosa halvpärlor och samtidigt fastnade några på bladen också. Appropå blad så har jag använt eget material. Den vita Dew Straw som sitter ute till höger på kortet hittar ni i denna länk

tapSom en del av er kanske kommer ihåg så har jag försökt mej på att själv skriva lite texter och verser. Här ser ni ett av alla mina försök. Använde mej av samma papper på insidan av kortet.

Här har jag embossat en vit rand runt kortet genom att först lägga dit en dubbelhäftande tape och sedan hälla över vitt embossingpulver. Eftersom Tim Holtz tillhör mina favoriter så fick vara med på ett litet hörn också. Hans ”staket” stansade jag ut i min cuttlebug. Som pricken över i:et satte jag så en krona längs upp.

Då mina vänner var det allt för denna gång !

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Farväl till sommaren”

 1. Profilbild för Elisabet
  Elisabet

  Vilket fantastiskt sött kort!
  Och sen blir jag lite nyfiken – bor du och jag månne i närheten av varandra, Margareta?
  Eftersom du skriver om lyskvällen, är det Gävle?

  1. Profilbild för Margareta
   Margareta

   Elisabeth, det skiljer några mil. Jag bor utanför Hudiskvall, närmre bestämt i Forsa. Kul med Gävleborgare i detta forum!

 2. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Åh va fint det blev och va snyggt du skriver 😀

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättegulligt kort! Lyskvällen låter verkligen jättehäftigt och vilket fint sätt att ta faräl av sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *