Fågelhus

Hejsan!

Nya DT-tjejen Maria gör sitt första inlägg! 🙂 Som jag skrev förra veckan tycker jag mycket om att göra personliga presenter, gärna med uppmuntrande ord på vägen. Här har jag gjort 3 olika fågelhus, nr 2, 4 och 5.

Jag har först grundmålat alla med en ljus akryl färg. Till nr 5 (hjärtat) använde jag mönstrad cardstock och enfärgad cardstock, limmade med Tacky Glue Turbo som för övrigt blivit en ny favorit för mig. Pappret blir inte bubbligt och det torkar snabbt! Runt hjärtat har jag använt Paper Pen, superenkla att använda och det blir så fin lyster!

fagelhus-1

Det lilla pappret i hjärtöppningen är tunt, typ smörpapper. Jag målade den lilla pinnen med svart tuschpenna och den lilla skylten är gjord av en die från Spellbinders samt pärlband. Texten kan du variera beroende på vem som ska få presenten.

Fågelhus Avslutningsvis använde jag glitterlim på alla kanter, smart att göra det sist av allt :)! Till nr 2 (runda) använde jag röd PLUS-färg och blandade med vit PLUS-färg och målade undre delen, på taket har jag satt svart cardstock och rosa strass-pärlorGlitterlim runt taket.

Till nr 4 (trekanten) använde jag mönstrad cardstock och enfärgad cardstock. Det passade bäst med glitterlim i silver till denna.

Visst är det roligt att ge bort personliga presenter :)?!

Ha en fortsatt fin söndag!

Kram Maria
DT-Maria-Lekardal


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *