Fågelbur till vinterbröllop – Scrapbooking altra bröllop

Ett nytt, härligt scrapsaligt år ligger framför oss, det känns toppen! Året som gått var fullt av trevliga och spännande saker, inte minst på scrapfronten. Två saker jag särskilt kommer att minnas är att jag startade min scrapblogg under mars månad 2011 OCH att jag under oktober 2011 startade som DT-medlem här hos Kristinas Scrapbooking!

Idag visar jag ett alster som passar turturduvor som slagit till med ett romantiskt vinterbröllop för att fira sin kärlek. En fågelbur som även gömmer ett kort. Det är skapat på liknande sätt som mitt hattkort jag visade här för en tid sedan.

Inleder med att visa delarna till fågelburen:

Delarna är klippta ur vit cardstock och sammanfogade med dubbelhäftande tejp. Flera av delarna har klätts med det romantiska arket Mr & Mrs från best Creation Inc. Glittrigt, underbart, tjockt ark som är helt perfekt för bröllopsalster!

Lite pillrande, klippande och klistrande och här är resultatet:

För att skapa en gnutta effekt har jag färgat in kanterna på arket med Tim Holtz distress ink ”Black Soot”. Primas vita, glitterbeströdda blommor och blad hade en given plats på alstret. Har även använt röda rosor av storlekarna XL och mellan. Lite gröna rosenblad fick också vara med i blomsterarrangemangen som vi  hittar både utanför och inuti buren. Fjädrar kändes också som rätt dekor och de hittade jag i min egen pyssellåda. På toppen av buren har jag fäst ett härligt, prickigt satinband och ett par bitar med pärlfloss (från egen gömma).

Dags för lite fler detaljbilder:

Den vackra bruden har försetts med slöja som fästs med en liten brad i hennes håruppsättning. ”Kortet” under buren har också fästs med en brad. Brads finns i många härliga färger och former hos Kristinas Scrapbooking. Det valsande brudparet är en stämpel från mina egna pysselgömmor liksom den svarta fågeln som fästs mot burens tak med sytråd.

Ha en underbar måndag!

Varma vinterkramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Fågelbur till vinterbröllop – Scrapbooking altra bröllop”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Men så fint att ha att ge bort till nån som gifter sig!
  Kram MAlin

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Tack Malin =D

  Kram

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättefin present till ett bröllop och som vanligt med dina alster fullt av härliga dekorationer!
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *