Exploding box med plats till godis

Hej på er!

Hoppas att ni alla har det bra. Snacka om kul bloggtema, jag som älskar godis!

En tonåring som fyller år och som önskar sig pengar är det ju inte så kul att bara komma med ett kort till, så jag gjorde en Explodig Box att gömma lite godis och pengar i.

Jag använde blått cardstock som ”matta” åt mönsterpapperet. Med cardstock som ”matta” både på insidan och utsidan av boxen ger det bra stabilitet till sidorna. Jag valde även att ha det i botten under den lilla asken i mitten, men hoppade över mönsterpapperet där.

Den lilla asken fick också bli lite enklare med bara blå cardstock. På locket har jag satt fast en av karamellerna som jag har skurit ut på min Silhouette cameo, små söta pärlor, som jag tycker ser ut precis som strössel, och lite bling.

Insidan av boxen ville jag hålla lite enkel och ren. Jag valde därför att inte dekorera så mycket utan nöjde mig med lite blommor och bling. Cirklarna är utskurna med dies som jag har här hemma men det finns många alternativ att välja mellan om du söker på cirkel hos Kristinas. Det finns både som dies och som punchar. Den stora cirkeln som jag har använt är 2 5/8 inch (6,7 cm) och den lilla cirkeln är 2 1/7 inch (5,4cm). Cirklarna har jag höjt upp med hjälp av foam tejp. Både de blåa och de vita. Texterna är utskurna på min cameo och i den tomma cirkeln kommer jag att skriva en hälsning för hand. Både i:et i grattis och å:et i år fick sig en liten blingsten.

På utsidan av boxen har jag dekorerat med fler karameller och några grattis. Det som jag har lagt mest fokus på på utsidan var locket. Det var ett riktigt kul projekt! Jag har sparat på lite plast från förpackningar som jag tycker passar kanon som skakfönster. Så detta är ett sådant. (Det finns fönster att köpa med passande die till i butiken.) I fönstret har jag hällt pärlor, glitter och paljetter. Runtom har jag sedan limmat fast mer pärlor som jag ville skulle se ut som att de rann ut. Ovanpå fönstret satte jag tre söta karameller.

Det var vad jag hade att bjuda på denna vecka!

Kramar DT – Nettan

Materiallista:

Cardstock vit, rosa och blå Bazzil (Coastal)

Mönsterpapper Maja Design: Lantliv – Läsa en bok, slutsåld

Silhouette cameo 4

Caviar pearls

rhinestones silver

Vita rosor 20mm och rosa rosor 15mm

Skakfönster

Glitter och paljetter

Dubbelhäftande tejp

Foam tejp

Tacky Glue

Limstift

Ultra thick gel medium


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Exploding box med plats till godis”

 1. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Jättefint, Kan inte du visa tips på scrap kort med tags ?

  1. Profilbild för Nettan
   Nettan

   Det kan jag absolut! Kul att du kommer med önskemål 🙂
   Mvh Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *