Ett till påskkort

Snart är det påsk och det börjar bli hög tid att skicka iväg påskkorten. Har man inte så mycket tid över för scrappande, men vill ändå göra något eget istället för att köpa färdiga kort så är stickers en smidig lösning. Då får man motiv utan att behöva plocka fram alla stämplar, färglägga motivet och sedan vänta på att allt ska torka. Jag gjorde därför ett enkelt kort med söta 3D-stickers från YouDo.

Papperna jag använt är cardstock i rosa och vit samt mönsterpapper från Best Creation. Den gula bakgrunden med blommorna är baksidan på arket Hiding In The Garden och ovalen fyllde jag med den glittra sidan från Spring Border (och det ser ju ut som ett målat påskägg).

En närbild på den söta kycklingen, som jag satt innanför diecutramen Kristina. Blommorna kommer från YouDo och har en riktigt läcker gul och limegrön färg. Till dem använde jag gröna pistiller, som även de kommer från YouDo. Både blommorna och pistillerna är perfekta för färgglada alster!

En närbild också på den fina skottkärran. Övrig dekoration är fjädrar som jag klipp i mindre delar och sedan fäst under blommorna, samt sydda kanter. Ett snabbt och enkelt, men ändå väldigt påskigt kort.

Ha en trevlig måndag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Ett till påskkort”

 1. Profilbild för Johanna
  Johanna

  hi hi vilket gulligt påskkort 😀

 2. Profilbild för Lena BE
  Lena BE

  Åh vilket jättesött och färgglatt kort, så härligt! 🙂
  Kram Lena

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättegulligt!
  KramMalin

 4. Profilbild för Margareta
  Margareta

  Vilka härliga färger!
  Kram
  Margareta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *