Ett riktigt grabbigt kort!

Hej på er!

Hoppas ni alla har det bra. Själv har jag kommit in i jobbet och veckorna flyger framåt. Kan knappt förstå att det redan gått två veckor sedan jag visade er framsidan till min almanacka i bloggen. Idag kommer ni få se kortet vår son fick i födelsedagspresent av oss i somras. Eftersom han bestämde sig för att lära sig cykla i maj och vi bara hade en begagnad sliten cykel åt honom tyckte vi att det var perfekt med ett ”presentkort” på en ny cykel.

Den svarta cykeln har jag skurit ut på min Cameo. Det finns många bra mönster i silhouette studio till helt okej priser!

Bakgrunden har jag skapat själv med två sprayer från Lindy’s och stämplar med däckmönster från Crealies.

Sonen tycker att det är superkul att åka i vattenpölar och sladda på gården här hemma, så jag ville skapa en bakgrund som passade med hans stil. Sprayerna från Lindys är verkligen perfekta då de skiftar i färg och jag kunde skapa större fläckar och med hjälp av vatten få det att flyta bra.

Insidan gjorde jag på samma sätt som framsidan och lämnade utrymme i mitten att skriva en liten hälsning på.

Trots att kortet är platt ville jag få känslan av att cykeln är på väg ut från kortet så det främre hjulet satte jag fast häftkuddar på medan jag limmade bakhjulet direkt på papperet.

Till sist fick det bli en glittrig 10:a utstansad i glitterpapper med klister på baksidan.

Ha det så gott tills vi ses igen!

Kramar Nettan

Materiallista:

Grön och grå cardstock

Lindy’s sprayer: Smoky Sapphire och Buccaneer Bay Blue

Stämpel: Crealies – Grunge zigzags

Cameo 3

Glitterpapper


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *