Ett litet grattiskort

Hej på er!
Sent omsider är jag här med ett litet inlägg idag.Vi har ju så fantastiskt fint väder och då går det bara inte att vara inne!

Idag ska jag i alla fall visa er ett litet grattiskort.Återigen har jag gjort det enkelt och stilrent,Har nog fått lite dille på det just nu. 😉
Till grund på det här kortet har jag använt mig av ett brunt glittrigt cardstock, det vita mönstrade papperet kommer från egna gömmor.Jag tycker det glittriga cardstocket ramar in kortet då fint när det är lite glitter i.
Jag har stansat ut 2 fjärillar i rosa cardstock som jag dekorerat med 2 rhinestones och färgen på dessa är chocolate pearls.
Kortet är väldigt enkelt dekorerat med ett rosa spetsband ett utstansat blad i grönt cardstock och en stor gammelrosa blomma.
Jag tyckte det helt enkelt räckte eftersom jag har ett helvitt mönstrat papper i botten.
Det är lite svårt att fota vitt och ljusrosa men bandet är mer rosa mot den vita bakgrunden än vad som ses här på bilden….
Uppe i hörnet har jag stansat ut en vågig cirkel som jag kantat runt med stickles och favoritfärgen Glitterlim Platinum. I denna har jag åter använt ett av de underbara clearstampsen som finns att köpa. Denna stämpeln är från setet Personal. Cirkeln med texten har jag fäst med 3D kuddar för att få det lite upphöjt.

Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Ett litet grattiskort”

  1. Profilbild för Johanna "pojjo"
    Johanna ”pojjo”

    Vilket jätte snyggt kort, gillar det massor 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *