Ett kort till en kär vän

Hejsan!

Då har sommarlovet infunnit sig och midsommar står härnäst på schemat med sill och dans runt midsommarstången. Denna högtid är ju mer eller mindre känd för sitt ostabila väder och om regnet skulle hitta till dig kan du ju alltid ta lite pysseltid att lysa upp helgen med. Idag har jag tänkt att visa er ett kort jag har gjort som passar både till män och kvinnor med marin inspiration och lite känsla från havet. Det är verkligen en utmaning för mig att inte smäcka på en massa bling och blommor för att göra det puttenuttigt och väldigt feminint.

kort2

Något som man ska vara tacksam för och vårda här i livet är alla vänskapsband som man har knutit samman under sina år man har funnits till. Så att ge bort ett kort till någon där man kan tala om vad dom betyder för en kan vara en väldigt fin och uppskattad gest.

kort3

Dom mönstrade papperna jag har använt är från ett dubbelsidigt papper från Kaisercraft och så har jag dekorerat med matchande mosaikstenar. Övriga dekorationer som pryder kortet är en metallcharm i form av ett Bjällra1 st – Brons, en liten snäcka och gröna chocolate pearls. Kortbasen är gjort av ett vitt cardstock och sedan har jag även ett blått cardstock under dom mönstrade papperna.

kort4

Detta var alltför mig men nästa vecka är jag återigen här och hoppas att min nya beställning har kommit så jag kan utmana mig själv med massa härliga nyheter ur Kristinas sortiment. Håller tummarna hårt eftersom det är midsommar!

Kram på er!

DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *