Ett kort till tonårstjejen.

Hejsan hejsan!!

Hoppas att det är fint med er allesammans och att ni njuter av sommarens sista dagar, själv så njuter jag av min sista semestervecka. Även att det är skönt med semester så ska det bli skönt att komma in i alla vardagsrutiner igen, att få jobb, barn och fritid att gå ihop med dom antal timmar man har på ett dygn.=)

Förra veckan så visade jag er ett kort med kvinnliga former och hade tänkt att fortsätta på samma tema även denna veckan, nämligen ett tutt och rump kort. Ett perfekt kort att ge till tonårstjejen, dottern eller en kompisen på födelsedagen.

boobcard3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stommen/kroppen är gjort av Cardstock Classic – Sawdust och till bh:n och trosorna har jag använt mig av ett mönstrat papper från Papper Doodlebug. För att få underkläderna att se lite finare ut så har jag dekorerat dom med Stickles Glue, spets, bling och rosetter. Halsbandet som hänger vackert på halsen är en charm i form av en liten bjällra klocka..

boobcard4

 

 

 

 

 

 

 

 

Tatueringen i svanken är gjord med en clearstamp stämpel och blir en liten gullig och busig detalj på kortet tycker jag.

boobcard5

 

 

 

 

 

 

 

På insidan av kortet så satte jag en stämpel med en liten grattis hälsning från reprint men såg nu att den inte fanns i butiken så ni kan använda stämpeli stället.

Så det var allt jag hade att visa er idag men nästa vecka så blir det nya projekt, så ha det så bra så ses vi igen nästa onsdag!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *